barışarock 2006 zirvesi

ya basta viva zapatista
kim niye bu kadar gocunmuştur, savaş baltalarını tosuncuklar misali yerinden çıkarmıştır anlamak güçleşmiştir dedirten zirvedir.kimin geldiği gelmediği, amatör olup olmadığı değildir önemli olan; önemli olan bir şeylere muhalif yazarcanların birbirini tanıması, öyle olmayanı da ’’severiz yaratandan gayrı’’ misali içimize almamızdır.
onu giyme, bunu içme solculuğunun 80 öncesinde kaldığını bilmeyenler de ayrı bir cahillik ürününü yansıtmaktadırlar.hatta bir de yabancı marka değil, yerli marka kullanıncılar vardır.efendim belirtelim ki markaların yerlisi yabancısı farketmez, ayrıca günümüzde her şey zaten bir markadır, bilineni bilinmeyeni ayrımı ayrı bir husustur.isteyen seviyorsa kolasını da içer, kimse de sen niye onu içiyorsun demez alternatifini sunamadığımız sürece.
bizler rahşan hanım misali ya da deniz bey gibi ne olursan ol gel demiyoruz, bizimkisi bir birleşme çağrısı filan da değil; gönlünden kopuyorsa gel diyoruz, cam cama değil can cana etmek için...
tarihi de belirlenir yakında zirvemizin, gelen canlara açığız; gelmeyenin de savaş baltaları olmadığı sürece canı sağolsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol