ciga

bloody mary
georgia hagi’yi sevdiğini ve bağlantılı olarak galatasaraylı olduğunu düşündüğüm bilgiç..hoşgelmiş..


edit:artık eminim


#377136
schenardi
sözlüğümüzden kız istemeye gelmeden önce öğrenmesi ve dikkat etmesi gereken bazı şeyler var. bu eksikliklerini de çiçek ve lokum almadan önde gidermesini dilediğimi belirtirim. sözkonusu eksiklikler:
1- bkz:lere ilişkin olarak: entry numarası yazdığı zaman "#" işareti zaten "bkz:" ihtiyacını gidermekte ve ayrıca "gbkz:" kullanması gereken yerde "bkz:" de kullanmamalı. konuyla ilgili "bkz:" ile ilgili açıklamaları okumasını tavsiye ederim; kaldı ki başka bir entry’e dayalı entry’ler moderatörlerce farkedildiğinde silinmektedir; bunun sebebini de yine kural açıklamaları içerisinde görebilir.
2- buranın yönetimi türkçe yazım konusunda hassastır. istemeye gideceğin kızın bizatihi kendisi de bu yönetimin bu hassasiyetini paylaşmaktadır ve bu yüzden de bu hassasiyete aykırı bir entry gördüğünde bunu yönetime ispiyonlamakla sorumludur. dolayısıyla "zaten" yerine "ztn", "iyi" yerine "ii" şeklinde yazan birisinin hiç bizden kız istemeye gelmemesi özellikle tavsiye olunur; karpuz kesmekten önce düzyazı sorununu halletmesi kendisine artı puan kazandıracaktır.
3- son olarak kurduğu cümlelerde anlam bozukluğu olmaması için ya farsça kökenli bağlaçları kullanmaması ya da kullanacaksa da bu bağlaçların anlamını bilmesi kendisinden beklenecektir. kendisi yan cümlesini bağlarken "lakin" bağlacını kullanmıştır, ancak lakin "ama","fakat" anlamlarına gelmekteyken bu yazarımızın cümlesinde vermeye çalıştığı anlam "çünkü"dür. bu durumda kullanması gereken bağlaç da "zira" olacaktır...
dugmeburun
mersin balığının,yumurtasından havyar yapılan türü
bir de

horoz,cennet kuşu vb. kuşların kuyruğundaki tüylerden en uzun ve gösterişli olanı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol