kimse kimseyle yatmasın kampanyası

melankomik
denizden babam çıksa yatarım zihniyetine sahip yatalak bünyelerin bilinçaltındaki şey edilmiş düşüncelerinin paralel bağlamda sözlük üzerinde şey olmasını şey ederek gına gelmesinden ziyade paranoyayla karışık içten içe derin bir korku yaşamaktayım biri kalkıp melankomikle yatmak diye bi başlık açacak diye..
(ara: yatmak )
angelus
kimse kimse ile yatmasın, hatta kimse yatmasın. herkes otursun veya şöyle bi dolaşsın dışarıda hava alsın iyi gelir zira ellerimizde çiçekler ile.
firatrock
kimse kimse ile yatmasın,arkadasinin karisiyla yatma istegi buyuk bir hastaliktir.arkadasiniz size nasil guvenir ondan sonra.
son sosyalist
gecelerini soğuk yatağında tek başına geçiren, sözlüğe geldiğindeyse şununla bununla yatmak başlıkları altında tatmin arayan açlara karşı başlatılmış güzel bi kampanya. "tabi kimse kimseyle yatmasın" biraz ağır bi istek olabilir. git sevgilinle, karınla yat ona bi şey demeyiz. ama milletin karısından, sevgilisinden ne arıyosun. destekliyoruz.



broken promise
dışarıda yatacak insan bulamayan onca aç sefil biçare insan varken, bu ne utanıp sıkılmamazlık bu ne buldun da bunamazlık bu ne yüzsüzlüktür dediğim ve sonuna kadar desteklediğim kampanya...ellerinizi şeyinizden çekip vicdanınıza koyun birazcık yahu.
isyankarmuhabir
askerdeyken bayagi ise yarayacigini dusundugum kampanya.

ikinci bi emre kadar sevismek yasaklanmistir, seklinde bi emir cumlesiyle teblig edilir. cevabi emredersiniz komtanim dir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol