uyku düzeni

angelus
normal insanlara özgü bir uyuma-uyanma atraksiyonudur. mesele her gece saat 22:00 da uyuyup sabah 08:00 da kalkmak gibi bişeydir lakin tam da bilememekteyim nasıl birşeydir.
myysteriouss
sahip olan kişiler tapılası insanlardır, ayakta alkışlamaktayımdır. biraz ipucu verseler de şöyle bizim de uykumuz düzene girse, ’vay anasını be’ demesek.
sudkaido
bende 2 yildir bozuk olan sey.arada bir kac gün normale dönüp hah tamam yakaladim eski düzenimi desenizde,eninde sonunda yine bozulmakta.
fastjunkie
-olum şahane film başladı hemen aç izle
-yok abi saat 11 olmuş ben on dakika sonra yatıcam 11.10 da yatmam lazım. uyku düzenim bozulur.
-hmm ok neyse.

gibi. sonuç olarak saçma gelmekte bana çok süper bir film ardından da çok sevdiğin bir program başladı ne yapacaksın şimdi yatacak mısın. uykun da yok , ee . anlamadım ben bu işi.
ed nh
üniversiteye gelene kadar ççookk düzgündü kendileri ama üniversite dedikleri şey bu olsa gerek bide 2. öğretim olunca ehhh bu saatte burda olduğuma göre görüyorsunuz halimi..(bkz: üniversiteli)
enharista
çeşitli nedenlerden dolayı biyolojik "kan şekeri düşüklüğü, anemi" ,psikolojik "üzüntü, sevğiliden ayrılma, ölüm" vs. çeşitli faktörlerin uykunun normal seyirinden sapması uyumaktan bir şey anlamama ya da çok uyuma faktörüdür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol