willie solomon

floydiandm
oyununu çok beğendiğim oyun kurucu. hem iyi şut atabilen, uzun kolları ve çabuk ayakları ile hem çok iyi savunma yapabilen, hem de geniş saha görüşü ile güzel assistler yapabilen komple bir basketbolcu. bence tek eksisi sinirlendiği zaman oyundan düşmesidir. sinirlerine hakim olduğu zaman takımına müthiş bir katkı sağlar.
trafoberk
olse de yesek diyebilecegim ki$idir. hep bir gun $u adamla teke tek mac yapacagimi hayal ederim. bu adami yenip topu koltuk altına verip, yanagindan bir makas alip ’ogrende gel yavrum ’ demek istedigim $ahsiyet veya mactan sonra bu adama okkali bir $ekilde ’$lokk’ diye ses cikaran oturdun i$areti yapamak isterim. evet bu adamdan kimse benim nefret ettigim kadar nefret edemez.
nick nicki nickince
willie james solomon

doğum tarihi : 27.07.1978
doğum yeri : connecticut
boyu: 1,88
kilosu: 82
mevkii: guard
forma numarasi: 5
fenerbahçe’ye geliş tarihi : 2006
daha önce oynadiği takimlar :aris - hapoel jerusalem - efes pilsen - maccabı tel avıv
millilik sayisi:
başarilari :
4 kez euroleague finali
türkiye ligi şampiyonluğu
türkiye all star takımı
israil şampiyonluğu
israil kupası
uleb kupası şampiyonluğu
fiba şampiyonluğu
2006-2007 sezonu beko basketbol ligi şampiyonluğu
23. cumhurbaşkanlığı erkek basketbol kupası

kaynak: fenerbahce org
orqn
fenerbahçe nin tekrar kadrosuna katmak için elinden geleni yaptığı oyuncudur.ki zaten solomon kontratındaki opsiyonu kullanarak gitmişti nba e ama orada çok başarılı olduğu söylenemez.nba de normal sezonun bitmesiyle gerçekleşebilir bu transfer.
heddodepaso
fenerbahçe ülker’den arkasına bakmadan kaçmış basketbolcu. aslında adama fazla kızamıyorum çünkü lynn greer’ı transfer ederek fb ülker bunun zeminini bile bile hazırladı. ne solomon ne de greer takımda başka bir oyuncuyla dakika paylaşacak tipte oyuncular değiller ve solomon’un böyle bir durumda sorun çıkaracağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok. solomon’u kadrona katacaksan onun takımın lideri olduğunu ona hissettirmen gerekli. şu anda oyun kurucu mevkii emir, mrsic ve greer’a kalmış vaziyette ve bu oyuncuların hiçbiri de gerçek 1 numara değiller. greer yerine, solomon’un yükünü hafifletip gerekirse kenarda beklemeyi hazmedecek avrupalı bir oyun kurucu alınsa daha faydalı olurdu. solomon greer ile kıyaslandığında daha iyi savunma yapabilen ve oyun kurucu pozisyonu için daha ideal bir oyuncuydu. tabi bu sezon için "top 16’ya kalalım, sonrası allah kerim" mantalitesinde olan bir takımın böyle ince hesaplar yapmasını beklemek aşırı iyimserlik olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol