askere muzisyen gidip amele olmak

imphotep
her askerin başından geçen 45 veya 75 günlük acemilik işkencesinden sonra dağıtımda güzel yurdumun en ücra köşelerinden birine düştükten sonra müzisyen olarak görev yapabileceğini ööğrenmek neşe ve umut verici bişey.keza gideceğiniz yer daha kötüyken son anda sıyırıp müzisyenliğe dönmek dahada şehvetli bir olay.
ama gelin görün ki "mantığın bittiği yerde askerlik başlar" tezinin birkez daha doğrulanması ve imphotep şahsının birliğe müzisyen olarak gidip,ameleliğin binbir çeşidini yaşamasına sebep olan olayların vukuu bulmasıdır bu.başkada bişey değildir.
günde yaklaşık 16-18 saat aralıksız çalışıp bir de üstüne gece nöbeti tutunca diyeceğiniz tek laf şu oluyor;
ben böyle müzisyenliğin....
saygılarımla...
jandarma er imphotep
angelus
askere muhasebeci gidip astronot olmaktan daha iyi bir atraksiyondur, zira içinde bulunduğumuz ülkede henüz uzay araştırmaları konusunda ciddi bir atılım olmamıştır buna rağmen askeriye sizi astronot olarak bünyesine katmışsa bilin ki uzaya gidecek olan canlı bir maymun denekten farkınız olmayacaktır, yatınız kalkınız halinize şükrediniz.
darklord
ne olacaktı? şahin k askere gitse "sen sikicisin sen amelelik yapma al sana 5-6 hatun şu odayı da sana tahsis ettik takıl kafana göre hadi beline kuvvet vatan senden çok şey bekliyor evladım" mı diyeceklerdi. doktoru, mühendisi, fizikcisi, müzisyeni farketmiyor askerlikte yer yer amele de oluyorsun o gizemli nizamiyenin arkasında.
kalidor
amele olarak gidip, müzisyen olmakta mümkündür.askeriye orası; aslanı kediye boğdururlar orada...her şey mümkündür!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol