28 eylül 2006 randers fenerbahçe maçı

capt it all
fenerbahcenin iyi top oynamayacağı ama bir şekilde alacağı maçtır. iyi oynamaması takım hakkında bir gösterge olamaz, bu tip, birbirini tanımayan ve bir tarafı ezik olan karşılaşmalarda kimse güzel futbol oynayamaz. hatta güçlü takımın ani sıçmaları ile ezik takım öne bile geçebilir.(ilk maçı hatırlayalım) ve hatta eleyebilir bile...(evet trömsöden bahsediyorum)
metepala
rakip bir takım taraftarının fenerbahçe’nin elenmesini istemesi, doğal karşılanabilir belki. ancak bir türk futbolseverinin fenerbahçe’nin her şekilde turu geçmesini istemesi de tutarlı bir davranıştır.
ankakusu
randers’in oyulmasini umdugumuz mac. oyuk ne kadar derin olursa o kadar iyi bizim icin. soyle 4-5 olsa guzel olurdu ama pek ihtimal vermiyorum oyle olacagina.

tromso faciasi gibi bir sey ihtimal olmakla beraber olmaycagini umuyor hatta biliyoruz.

(randers tromso’den de kotu be.)
capt it all
tam beklediğim gibi bir maç olmaktadır. takımlar arası güç farkı bu denli büyük olunca ezik takım maçı "top oynamama ve oynatmama" felsefesine kaydırmaktadır.
nomad
randers forvetinin tüm hava toplarında bariz üstünlüğü olan maçtır.edu ve lugano orda ne iş yaparlar ,önder gibi hava toplarında etkili biriniye kenarda oturur dedirten maçtır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol