bir bağımlılık aracı olarak msn messenger

aermare
bağımlı olmu$ ki$i bağımlılığını inkar eder. "eğlendiğim için msne geliyorum" der ama inanmayın, alı$kanlıktır, hededir, hödedir. o artık msnin etkisi altındadır, her $ey için çok geçtir. bi nevi darth vader olmu$ anakindir.
alexis will survive
uzunca bir süre bağımlı olduktan sonra , artık sadece gerekli olduğunda kullandığım, listemdeki herkesin (dayımdan amcama , kuzenlerimden kankalarıma, sevgilimden tüm arkadaşlarıma kadar herkesin) engelli olduğu mesajlaşma ve chat yapma programı.
sukela
alkaloid içermeyen bağımlılık aracı. diğerlerinden farklı. daha da zararsız.
bulamayınca kudurmak, elalemi gırtlaklamak ya da çok kullnadığında evlere hırsızlığa gitmek gibi şeylere de sebep olmuyor. ciğerlere de faydalıymış aynı zamanda.
aermare
bu bağımlılığın en büyük nedeni de ki$ilerdir. eğer onları gerçekten arkada$ınız olarak görmeye ba$ladıysanız durumun vahim olduğunun i$aretidir çünkü günde en az 4 saatinizi msn açık geçireceksinizdir. onlar sizi umursuyor mudur? genelde hayır.. ama siz yine de kıçınızı yırtar , onlarla konu$mak için zaman yaratırsınız en sonunda da onların yapay olduklarını anlayınca uzakla$maya çalı$ırsınız.

amma velakin artık çok geçtir, bir kere bula$tıysanız geri dönü$ yoktur. telefon numaranızı da verdiğiniz için ilk gidi$inizde bir mesaja tav olur, geri dönersiniz. diğerinde siz özlersiniz geri dönersiniz. üçüncü de söylemek istediğiniz bi$eyler olur.

ne yaparsanız yapın bu berbat ve sahte ortamı terkedemezsiniz. hele bir de internette frp olayına dadandıysanız üstüne bir bağımlılık daha eklenmi$tir. kötü, fena bir olaydır. a$ık olmamak, arkada$ bulmamak lazım.. "sosyal olsana lan" demelidir $ahıs kendi kendine.. böylece bünye az biraz toparlanabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol