odtü den geliyorum

bok bocegi
halen odtü felsefe bölümü öğrencisi olan volkan ertit’in yazdığı denemelerin yer aldığı kitap.. kitabı okumuş biri olarak edebi bir değerinin olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.. bana göre böyle tabi ki.. fazlaca kişisel, günlük gibi bir kitap olmuş.. yazarın okul hatıraları dışındaki konularla ilgili yazdığı denemeler ise kitaba oturmamış, üstelik pek de başarılı değil.. sözün özü kötü bir kitap fakat ticari zeka takdir edilmeli.. kitabın adı kitabın duyulmasına ve satışına çok büyük katkılar sağladı çünkü..
adrenokortikotropik
ismine bakarak aha ne güzel be okuyalım da öğrenelim bakalım nasıl bişeymiş burda olmak diye bir heves aldığım,belki bi sonraki bölümde daha iyi bişeyler olur umuduyla sonuna kadar okuduğum ancak aradığımı bulamadığım kitap.ne aradığım da muamma tabi.ben de yazardım o kadarını diyorum,yine de emek verilmiştir,saygı duyalım diyerek ağzımı bozmuyorum.
upper
odtü öğrencileinin küçümseyerek baktığı ama kimsenin bugüne kadar yazmayı akıl etmediği odtü denemeleri kitabı. belki çok bi entellektüel birikime sahip değil ama adam yazmış işte. okuyun. keyifli.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol