bilgi sözlük üçüncü nesil yazar alimları

independence
agir adimlarla gerekli hazirliklar yapilmaya ba$lanmi$tir.fakat bu alimlarin ne zaman ba$layacagi, ne zaman bitecegi, bir sure yazar alimlarinin askida kalip kalmayacagi henuz netlik kazanmi$ konular degildir.

netlik kazanan tek $ey ucuncu nesil bilgi sozluk yazari sozluge adim atmadan once veritabaninda bulunan tum fuzuli kayitlar temizlenecektir.bu kayitlari "sozluge login oldugu halde sadece izleyen", "kacinci nesil oldugu onem ta$imaksizin uzun bir sure aktif olmayan", "yazilarinda mutemadiyen hatalar yapan ve sozlugu ortaokul defterine cevirmeye cali$an" ve daha saymaya u$endigim ki$iler olu$turmaktadir.

basit bir ornek icin a$agidaki id nosuna tiklayiniz.

#367613
independence
gun icerisinde veritabanina kayitli tum uyelerimize gerekli duyuru yapilmi$ ve ucuncu nesil bilgi sozluk yazari alim cali$malari cercevesinde aktif olmayan pek cok bilgi sozluk yazarinin sozluk accountunun tehlikede oldugu belirmi$tir.

gelgelelim bu maillerden yakla$ik 160 adedi kullanicilarin sozluge gercek mail adresi ile kayit olmamalari gibi salak bir sebepten oturu gerisingeriye donmu$tur.sozluge kayit olurken ilk uyarilarimizdan birisinin "sozluk ile alakali tum yazi$maari mailiniz araciligi ile yapacagimizdan oturu aktif bir mail adresi girmeniz zaruridir" olmasi sebebi ile yollanilan mailin tum kullanicilara ula$tigi farz edilerek gerekli duzenlemeler bu du$uncenin uzerine yapilacaktir.bir sure sonra sozluge fake mail ile kayit oldugu halde ve uzunca bir sure login olmadigi sebebi ile sozluk accountlarinin kapatilmasi gibi bir durumla kar$i kar$iya kalan kullanicilarin $ikayetleri degerlendirilmeyecektir.

i$ bu satirlar birinci noter huzurunda kaleme alinmi$ olup bla bla bla.
maliyeci
üzücü ama gerçek şu ki başlayalı 14 gün olmasına rağmen toplam 21 adet 3. nesil yazarımız var.40 adet de çömez.sözlüğün kuruluşundan bu yana talepteki ivmelenme içinde kötü bir istatistik bu.ilginin azlığının sebeplerinin irdelenmesi şart kanımca.

düzeltme: uçurulan bi sürü yazar bu hesaba katılmamıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol