ramazan gelince yayın akışı degişen tv kanalları

maliyeci
değişenden kasıt,normalde hiç dini konulara eğilmeyen,daha çok televole tadında programlarla yayın akışını dolduran,bir milyon tane diziyi yayına sokan kanalların değişen yayın politikalarıdır.bu husus sabit kalmak üzere ben bu kanalların yaptığını etik bulmuyorum.ayda bir kere bile dini bir yayın yapmayan bir kanalın,ramazandan mütevellit insanların dini inançları üzerinden ticaret yapması hiç doğru değil bence.
el menzile beynel menzileteyn
#654833

yazida bahsettigim gibi "tek rekat namazli yesilcam dizileri"nden baska dini yayin yapma ihtiyaci duymayan kanallar kutsal gun ve aylarda reyting sisirmek icin somuru yoluna gidiyor..bunu yaparken de elbette ehline basvurmaksizin yapiyor..niteliksiz yayinlar niteliksiz inanislarida beraberinde getiriyor..bu konuda gosterdikleri hassasiyet icin onlari lanetliyorum..
adrenokortikotropik
dürüstlükten bihaber, alavere dalavere ve yalakalıkla prim toplandığını, halkın nasıl kandırılacağını çok iyi öğrenmiş medya kuruluşlarının, salt 29 ekimlerde türk olması gibi, barış akarsu öldüğünde trafik canavarı diye bir şeyin olduğundan dem vurması gibi, hrant dink adi bir kurşunla sokak ortasında vurulunca hepimiz insanız diyebilmesi gibi, şehit düşen erlerimizin trajik bir hikayesi, geride bıraktığı çoluk çocuk veya hamile bir eşi olması durumunda haber yaptığı ve lanet olsun teröre dediği gibi..

anlamadıkları, bizim kimseden gösteriş değil biraz dürüstlük ve saygı beklediğimiz. yalanlara, masallara gerek yok. normalde de porno yayınlamıyorsunuz zaten bunları ramazanda kaldırasınız yayından.

ama olsun, biz inanırız böyle masallara, çok şükür deriz, imsa vakti iftar vakti hede vakti hödö vakti şu kanallar izlenmeli.

acaba biz de sadece ramazanlarda mı müslüman kalıyoruz da bunlar bize reva görülüyor? çözemedim.
kumsal
gereksiz, canlı sahur programlarıyla oruç tutup tutmadığını bile bilmediğimiz ünlülerin evlerine gidip onların güzel uykularını böldükleri ve bu mübarek zamanda bile reyting derdine düşmüş garplikler silsilesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol