ramazan geliyor diye son bir kez alem yapmak

bgat
ramazanda kendini tüm egosal ve tatminkar faaliyetlerden sakınmayı düşünen kişilerin yapacağı bir etkinlik.
angelus
son derece gereksiz bir eylemdir ramazan geliyor diye son bir kez alem yapmak zira ramazan gelip geçicidir, 1 ay sürer, diğer ayların suçu nedir, o aylarda alem yapılamaz mı, neden son bir kez olsun, neden, niçin?
performer
haram ve günah olan içkimi son bir kez içeyim,sonra cennete gitmek için orucumu tutarım,her yıl bunu tekrarlarım zihniyeti.
ankakusu
herkesin kendi bilecegi is. ki bu dogaldir. ama anlamadigim madem alemlere heveslisin ramazan’da da yap.
demek istedigim; muslumanligini sadece bir ay yapacaksan, sadece bir ay hatirlayacaksan hic hatirlama daha iyi. en azindan yuce allahin huzuruna iki yuzlu olarak cikmazsin.
youngturk
dün yaptığımız olay. aslında son derece manasız bi olay. alem yapıp ertesi gün oruç tutmak çok saçma bir şey fakat insanoğlu piskolojik olarak bu tür işleri mutlaka yapıyor. senelerdir insanlarda yerleşmiş olan bi alışkanlık. ne yapalım...
cift okey
aslinda her alemi son bir kez diye yapmak lazim lakin aranizda bir sonraki alem icin kontrat imzalamis birileri varsa bilemiyorum...
mutant
ramazana sayli günlerin kaldiğini düşünürsek bu başliğin tekrar gözden geçirilmesinde fayda olacaktir düşüncesindeyim. kadiköy yakasinda veya taksim civarinda bir organizayson fena olmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol