isinlanmayi telekomun icat etmesi

sepulturk
büyük ihtimal ışınlanacağımız yere gitmemizin minimum 3-4 saatle sonuçlanabileceği, hat kesilmesi tam kafamız geçmişken kolumuzun diğer tarafta kalması gibi olaylara sebe doğuracak olaydır.
vaux
ışınlanan kişilerin kafalarıyla cinsel organlarının yer degişecegi durum.mesela örnek veriyim turk telekoma ben ışınlanmak için başvurdum dedimki beni amerikaya ışınla eyvallah dedi turk telekom hemen yaparız ve bir baktım derdemez amerikadayım ama aynadaya kendime baktıgımda sikim kafamdaydı kafamda sikimde.
maliyeci
-alo iyi günler telekom müşteri hizmetleri ben xxx nasıl yardımcı olabilirim
-ablacım biz ışınlanacaktık tam,çalışmıyo bizim alet,yolda kaldık...
-modeminizi kontrol edin,orda bi yeşil ışık yanıyo mu?
-hala aynı soru mu laayynnn yeterrr!!!
steinhammer
telekomun supersonik bulusunu ikinci ulke olarak turkiye de hayata gecirmesiyle devam edebilecek durum. mantikli olarak dusunursek sahipleri ilk olarak kendi ulkelerinde kullanacaklardir. her durumda da verim alinamayacaktır. isinlanma esnasinda hat kesilir ve ortada bi’ yerde yere kapaklanacagimiz kesindir. ayrica isinlanma calissa bile agir olacaktir. isinlanma hizi arttirilir fakat tasinan parca agirligi ayni kalabilir. boylece 50 kg i 10 saniyede tasiyan fakat benim gibi 80 kilo insani tasiyamayan isinlanma araclarina sahip olmamiz cok ama cok muhtemeldir. musteri hizmetlerinden bahsetmek yerine onlarin yanina isinlanmak icin cok kullanisli olabiir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol