en çok mesaj saklayan üyelerimiz

schenardi
en üşengeç olanarıdır mesajı okuduktan somra silmeye üşenir. bu üşengeçliği sebebiyle houston’ının tamamen açılması için saaterce beklemesi gerekeceğinden bu üye(ler) houston ışığı yandığında butona basar ve ekran değiştiği anda browser’ında dur’a basarak sayfa tam yüklenmeden son gelen mesajını okur. bu mesaja cevap yazacağı zamansa kimler var sayfasındaki mesaj kısayolunu ya da mesaj atacağı kişinin herhangi bir entrysini bulup o entry altındaki kısayolu kullanır. zaten bu üyeler gerçek hayatta da odalarındaki çöpü evlerinin çöpkutusuna götürüp taşımaya üşenirler; sonrasında da o çöp eğer çürüyen-kokan bir nesne değilse bu kişi, bu nesneyi çöpe atmayı da unutur ve sonrasında odasınca koca yığınlar oluşur. kısacası en çok mesaj saklayan üyeler, kullanılıp fonksiyonunu yitirmiş herhangi bir nesneyi ya üşengeç ya da "ya atmayayaım belki bir işe yarar bi ara" diye kenara sıkıştırma alışkanlığını edinmiş kişilerdir.
(bkz: sözlük kullanma biçiminden karakter analizi)
melankomik
iddia ediyorum, benim 1564562 tane mesajım var. ve her dakika artıyor. houston’u açmak 17 dakika, bir mesajımı silmek ise 21 dakika sürüyor. evet geçerli bir intihar sebebi.
odysseus
bir nevi akılda zorluk yaşayan üyelerdir keza huostonun temizliği tam bir baş belasıdır mesaj atımı veya gelen mesaj okunduktan hemen sonra uçurulması tavsiye edilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol