sarp apak

0 /
klapacius
dun itibari ile avrupa yakası’ndaki fatoş karakterine evlenme teklifi ederek, herkesi dumura uğratmış ama çok da iyi yapmış oyuncudur.
sakınalısı bir yakışıklılığa sahiptir.insanda "aman allahım" durumu yaratmaktadır.
independence
hastasiyim bu cocugun yuzunun.oyle temiz bir yuzu var ki, diledigin her turlu mimigi canlandirtabilirsin bu yuze.boyle bir yuzu ben bir jim carrey’de gordum bir de sarp apak’ta.bilinir ki jim carrey de her rolun adamidir, ister dram olsun ister komedi.

(bkz: eternal sunshine of the spotless mind)
(bkz: the mask)

bu iki filmde al jim carrey’i koy yerine sarp apak’i bu cocugun yuzunu her kaliba uydurmazsan ben bir $ey bilmiyorum demektir.cizgi roman karakteri gibi bir $ey bu cocuk ya.
aello
eskisi kadar sempatik olduğuna inanmadığım oyuncu. plajda adlı filmle de iyice gözümden düşmüştür.
independence
doğum yeri : diyarbakır
doğum tarihi : 11 kasım 1981
eğitimi : akademi
beş yaşına kadar diyarbakır’da yaşamış, daha sonra ailesiyle birlikte bursa’ya taşınmış ve bu şehirde büyümüştür.

o sıralar işletme eğitimi almayı planlayan oyuncunun tiyatro hayatı, annesi, teyzesi ve yengesinin yetenek sınavlarına başvuru formu almasıyla başladı. dokuz eylül üniversitesi güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümü’nü (2004) bitirdikten sonra, okuldan hocası barış erdenk’in desteğiyle istanbul’a gitti.

sadri alışık tiyatrosu’nda sergilenen “ağır roman” adlı eserde başarılı bir oyunculuk çıkarttı. o senenin sonunda yılmaz erdoğan’ın da yer aldığı bkm grubu’na dahil oldu ve organize işler adlı filmde küçük bir rolde oynama fırsatı buldu. anadolu kaplanı, en son babalar duyar dizilerinde ve doğtaş reklamlarında da rol aldı. “sizinkiler dünya kaç bucak” adlı çocuk oyununda oynadı ve bu oyunla türkiye turnesine çıktı. bkm’nin yanında “mutfak” adlı ufak bir sahnesi olan bir mekanda stand-up gösterileri de yapan yetenekli oyuncu, asıl şöhretini avrupa yakası’ndaki tanrıverdi rolüyle yakaladı. daha sonra yer aldığı iştcell reklamlarıyla da büyük beğeni topladı. mimikleri ve hareketleri çok beğenilen apak, gazanfer özcan - gönül ülkü tiyatrosu’nda da “öp babanın elini” adlı oyunda “emrecan” rolünde oynamaktadır.

koyu beşiktaş taraftarı olan apak, kendi yazıp bestelediği “aşkınla yandım” şarkısıyla birçok rock müzik dinleyicisinin listesine girmeyi başardı. şöhret basamaklarını birer birer tırmanmasına rağmen mütevazılığını her zaman korumayı başardı.

mahsun kırmızıgül’ün beyaz melek adlı filiminde de rol almakla birlikte son olarak o... çocukları adlı filmde saffet rolünü üstlenmiştir.

http://www.diziler.com/index.php?page=biography&id=4697
joy
kendisi kavak yelleri faciası atlattıktan sonra yolunu bularak tekrar komedi dizisine dönmüştür. çok da iyi yapmıştır.
independence
agustos 2013 de polis tarafindan uyu$turucu kullanmak iddiasi ile gozaltina alinmi$ti pek cok ünlü isim ile birlikte. ardindan ifadeleri alinip serbest birakilmi$lardi.

cumhuriyet savciligi haklarinda “uyuşturucu madde temin etmek ve bulundurmak” iddiasıyla 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı ve mahkemeye yolladi. eger mahkeme iddianameyi kabul ederse 5 ila 15 sene arasi hapis cezasi istemi ile yargilanacak.

mahkeme 15 gun icerisinde iddianameyi kabul edip etmedigini aciklayacak.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol