bursa daki palyançolar kaldırılsın

igoriyan
97 yi beklerken zank diye arkanızda biten neidugu belirsiz tamam belki bir iki defa burnunu alıp fotograf cektırmisızdır ama yinede korkarız kendilerinden nedir efendım oyle sevmem ben palyanco felan kaldırılsın artık yerine uzun bacakli saklabanlar gelsın demı canım.
imphotep
hayır efendim para kazanmak için bisürü kolay / zor yol var."öğrenciyimi mutlaka promosyon yapmalıyım" tarzı düşünce yapısı yahut,promosyon yaptıracak şahısların kampüste sağlam broşür dağıtıp,öğrencileri bu yola teşvik etmesiyle başlar herşey. kızmızı ışıklarda cam silen çocuklar yerine sembolik şekerler satan,sağda solda kartpostal,balon bilmem ne satan palyaçolar kaynamakta.bunlara tez elden iddaa,altılı,sayısal ve bilimum yollardan bolca para dilemek,ardından yapma canım yapma arkadaşım nasihatleri ile satırlarıma son vermek istemekteyim.
van ness
koru park ın önünde ışıklarda beklerken bir an için camımda biten şeydi. neyse indirdik camı, öğrenciyiz zartız şunu satıyoruz dedi. ben de verdim ufaktan bir şeyler, hoşuma da gitti sonuçta bir şey karşılığı para istiyorlardı. ne bileyim bursalı degiliz ki bu kadar çok olduğunu bilmiyorduk.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol