arouna kone

tassos
wikipedia ya göre galatasarayımıza transfer olmus fildişili oyuncu..

edit:wikipedia haberi geri çekip bizi yalancı cıkartmıstır..
passive
11 ekim 1983 fildişi sahili doğumlu futbolcu. futbola 9 yaşında babasının ölmesi üzerine onu futbol okuluna veren annesi sayesinde başlayan arouna kone, girdiği futbol okulunda kendini kısa zamanda göstermiş ve fransız futbol ekibi lens’in dikkatini çekmiştir. lens’in önerdiği deneme teklifin kabul etmiş ve denenmeye alınmıştır fakat burda kendini tam olarak gösteremeyince belçika ekibi lierse’ye transfer olmuştur.. lierse’de oynadığı 32 maçta 11 gol atmıştır.
lierse’den sonra hollanda’nın roda takımına transfer olan kone burada 63 maçta attığı 28 golle iyi bir ortalama yakalamış ve yetenek avcısı psv’ye transfer olmuştur. 2005 yılından beri psv eindhoven takımının formasını giyen kone bu takımda oynadığı 52 maçta 21 gole imza atmıştır.

son günlerde galatasaray’a transfer olduğu yönünde ciddi iddialar vardır. wikipedia.com’da bile ’çok büyük bi ihtimalle gelecek sene galatasaray forması giyecektir’ yazmaktadır.

ayrıca söylemeden de geçemeyeceğim. kendisi koyu bir müslümandır. günde beş(5) vakit namazını kılar ve her yıl hacca gider.. ayrıca fildişi sahili’nde bir futbol okulunun da sahibidir kendisi.

kekec
galatarayla anlaştığı söleniyor şuanda resmi değil tabikide sadece bir söylemdir muhakkak yoksa kone nın galatasaray’a geleceğini sanmıyorum

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol