yaran haberler

le petit prince
işte bugün okuduğum gazete haberi ;

başlık : tecavüz ettiği keçi ile evlendirildi!

sudan’da yaşayan alifi adlı çiftçi, keçisine tecavüz eden adamı bağlayarak köy meclisine götürdü. melics, keçinin namusunun kirlendiğini söyleyerek adamı keçiyle evlendirdi. alifi "zaten keçiyi karısı gibi kullanıyordu. şimdi gerçekten de karı koca oldular," dedi.

hayırlı olsun der, bir yastıkta kocamalarını bilgi sözlük olarak canı gönülden dileriz.
abbaxxas
penisine kene yapıştı !
kayseri’de arı işletmeciliği yapan musa isimli bir vatandaş talihsiz bir iş kazası yaşadı.

30 mayıs 2006 14:04


kayseri’de, arı yetiştiriciliği yapan bir kişinin cinsel organına yapışan kene, cerrahi müdahale ile alındı.

aa muhabirinin edindiği bilgiye göre, emekli öğretmen musa d. (49), arı yetiştiriciliği yaptığı inkışla köyünde dün akşam saatlerinde cinsel organında ağrı hissetmeye başladı.

kayseri eğitim ve araştırma hastanesinin acil servisine başvuran musa d’nin, cinsel organına kene yapıştığı belirlendi. alkol ile yapılan müdahaleye rağmen kenenin bulunduğu yerden alınamaması üzerine musa d. uzman doktor gelene kadar müşahede altında tutuldu.

üroloji uzmanı dr. tevfik haktanır’ın muayenesinin ardından, kene cerrahi müdahaleyle öldürülerek alındı.

dr. haktanır, aa muhabirine yaptığı açıklamada, 29 yıllık meslek hayatında ilk defa böyle bir vakayla karşılaştığını belirtti.

daha önce vücudun değişik bölgelerinde kene gördüğünü anlatan dr. haktanır, "ama, ilk defa cinsel organa yapışıp kalan bir kene gördük.

hastamız zamanında hastaneye başvurmuş. kene, o bölgede kalsaydı ciddi sorunlara neden olabilirdi" diye konuştu.

abbaxxas
bunlar da yeni “çılgın türkler” !
türkler seks için tayland’a, organ nakli için hindistan’a, suni döllenme için ise ispanya’ya gidiyor
tatil denince artık sadece deniz, kum ve güneş gelmiyor...türkler de ’alternatif’ turizmi keşfedenlerden... en çok da seks turizmi rağbet görüyor. uzakdoğu, özellikle de tayland çapkın türk erkeklerinin ilgi odağı. geceliği 1000 baht (25 dolar) olan çocuk yaştakı kızlar tayland’ı cazibe merkezi haline getirmiş durumda.

ispanya bu işin merkezi
organ nakli ve suni döllenme de diğer alternatifler arasında. organ nakli yaptırmak için özellikle hindistan, brezilya ve güney afrika tercih ediliyor. türkiye’de yasak olan suni döllenme ve sperm bankası da ispanya’nın turizm gelirini artıran etkenlerden. çok sayıda özel laboratuvara sahip ispanya türkleri’i de çekiyor.

güneş 30 mayıs 2006
whiteman
"kurbağa balığa tecavüz etti."

haber şöyle ;

almanya dün akıllara durgunluk veren bi tecavüzle sarsıldı. ülkenin en çok satan gazetesi bild’in birinci sayfadan verdiği olayda kurban bi japon balığı suçlu ise kurbağaydı. kuzey ren vestfalya eyaletinde yaşanan marianne wagemanns önceki gün evinin önündeki havuzda bir karaltı farketti. sapık bir kurbağa hemcinsi sandığı bir balığın üstüne atlayark tecavüz etmeye çalıştı. hatasını farkedincede cinnet geçirip kurbanını öldürdü. 48 yaşındaki kadın olayı cep telefonuyla görüntülerken gözyaşlarını tutamadığını söyledi. 4,5 milyon trajlı bild ise olayı aydınlatmak için konunun uzmanına danıştı. biyolog andrea funke’ye göre kurbağa amfibi(hem karada hem suda yaşayan) olduğu için hayata balık olarak başlıyor. yaşadıkları bölgede dişi kalmayınca balığı hemcinsi gibi görebilir.ancak bu iki hayvanın çiftleşmesi fiziki olarak mümkün değil.
nickmickyock
arkadaşına kompressör ile şaka yaparken bağırsaklarını patlatan adam haberi bunun gelmiş geçmiş en büyük örneğidir.
aynı zamanda şakanın gerçek anlamda bokunu çıkartmış olmak ile de tanınır bu haber.
sahan91
rus fizikciler yerin 100 metre altinda bakir tel bulduklarini, bunun ise atalarının bundan 1000 yil öncesinde telefon şebekelerinin olduğunu kanıtladığını duyurdular.

bu olaydan 1 hafta sonra amerikan gazetelerinde ilginç bir manşet.amerikan bilim adamlari yerin 200 metre altında 2000 yil öncesine ait fiberoptik hatlar bulduklarını, bunun ise, amerikan toplumunun ruslardan 1000 yil öncesinde gelişmiş dijital haberleşme sistemleri olduğunu söylediler.

bir hafta geçmeden türk gazetelerinde yeni bir manşet. türk bilim adamlari yerin 500 metre altına kadar kazdiklarını ve hiçbir şey bulamadıklarını,bunun ise atalarının 5000 yıl öncesinde kablosuz (wireless) iletişim sistemlerini kullandıklarını ispatladığını iddia ettiler.

alıntıdır
kalimera
flash, flash...
bir intihar vakası daha. çorumda yaşanan bir olay "bu kadar olur" dedirtti.
lise öğrencisi m.y telefonunu eline aldı ve rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya başladı. son kişiyi de çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. aradan iki saat geçmesine rağmen hiç karşılık gelmedi. m.y hıçkırıklar içinde "demek ki bu dünyada bir tane bile arkadaşım yok. artık yaşamamın hiç bir anlamı kalmadı." diyerek intihar etti. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
olayın ardından m.y nin telefonunu inceleyen polis m.y nin nosunun gizlendiğini öğrendi.

gülsek mi ağlasak mı? m.y güme gitti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol