zengin piçleri

peirasmos
’tiki’ dediğimiz güruh...kişiliklerindeki eksikliklerini yakalarındaki markalarla kapamaya çalışan insanlar topluluğu...
gottacatchemall
zeng her kim ise onun cocukları manasına gelir.zira zengin pici nin tanımı maddi guc ile sınırlandırılmıs. aslında vizyonu dar insanların tanımı yapılmıstır baslıkta. bu tarz insanlar para olsa da olmasa da aynı ozellikleri farklı kosullar altında da gosretebilir. yani bir atasozu ile acıklayacak olursak (bkz: essege altın semer vur essek yine essek).
elma sekeriiii
babasının aldıgı son model mercedes ile caka satan, cebinde 300-500 liradan azını ta$ımayan; nerden geldigini unutarak lüks yerlerden çıkmayan, kendince "elit tabaka"dan saydıkları ki$ilerle takılan birey olmaya çalı$an vefakat baba parası yemekten bireyle$ememi$ canlılardır.
rapunzelkibritsatar
çekilecek dava değildir. hayatın küçük zevklerinden yoksundur mesela. ekşını yoktur. benim bildiğim sinemaya girmeden önce markete gidilir. cips, mısır, çikolata, kola vs alınıp çantaya konulur. daha sonra bilet gösterilir ve koşarak salona girilir. bu böyledir yani. ali ağaoğlunun ortanca hanımı bile olsam, bunu böyle yaparım. ama zengin piçi bunu ilk defa bende gördüğünü söyler. böyle bir şeyden hiç haberi yoktur, şaka gibi. evet beni bir daha aramadı. ama bende onu aramadım. eheh.

edit: ne tinderı yav. gonuldensevenler.comdan tanıştık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol