dondurma yedikten sonra üstüne su içmek

angelus
öncelikle belirtmek isterim ki dondurma yenir mi yalanır mı bi karara varamadım ve daha az erotik olan yemekte karar kıldım. isteyen, canı çeken yalamak olarak da algılayabilir.
konumuza dönecek olursak efendim çocukluk yıllarından annelerimizin bizlere kazandırmış olduğu bir alışkanlıktır, ya da ne biliyim sadece benim annem yapmıştır da herkezi aynı sanıyor da olabilirim. böyle bişeydir işte dondurma yenir ardından su içilir. garip bir ritüel.
sepulturk
evet bu feci bi alışkanlıktır. su içip dondurmanın tadını kaçırmak istemezsiniz ama aklınız hep o su şişesindedir. içiniz içinizi yer. o bir bardak su gzünüzde büyürde büyür. bi anda hayatınızın anlamı haline gelir ve irsiniz o suyu.
odysseus
tatlı bir şey yendikten sonra su içmekle aynı görevi üstlenen insan eylemi en çok ta sigara içenlerin nefesleriyle vücutlarına giren dumandaki zehirli maddelerin solunum yoluna ve yemek borusuna yapışarak hastalıklara yol açmaması ön görülmüştür.
enharista
boğaz problemi olan çocuklarda anneleri tarafından uygulanan bir süre sonra bünyenin ister istemez içme gereği hissettiği eylemdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol