yazamayan yazarlar

salome
harika bir "paradoks".sozluk icerisinde derin derin nefes almaya ve baslangici yaz kosesi bitisi kis kosesi entryler girmeye devam etmekte ’bunlar’dan cokcasi.
instrument
yazmayan yazarın açıklaması ayrıdır; yazamayan yazarın da eğer yazma yeteneği yoksa açıklaması ayrıdır. yazma hevesi kırılıyor olabilir. yazdıkları anlaşılamayabilir. yazmaya değer görmemiş olabilir. kalitesizleştiyse yazmak istemeyebilir.

yazma isteği yazanlarla gelir. yazın yazsın.
pulluk
yazma yetisini kaybetmiş yazarlardır. belki de yönetim tarafından bu yetisi ellerinden alınmıştır. kimbilir.
el menzile beynel menzileteyn
gerek sag gerek sol gerek islami ve gerekse diger inanclarin kalemleri faili mechul cinayetlere kurban gitti..maalesef bunlar artik yazamiyor..geride kalanlar ise drink’in kendi ifadesi ile "guvercin urkekliginde" yasiyorlar.."ya biz de yazamazsak¿"
optikkagittakiasikki
yazamıyorum sözlük. deniyorum deniyorum olmuyor. sorun sende mi bende mi bilmiyorum. acaba yazılacak konu mu yok diyorum? ama bir sürü başlık açıyorlar yazıyorlar. o kadar insan yazıyor da ben neden yazamıyorum anlam veremiyorum. bak yine yazamadım. affet beni sözlük.
rumuz pilis tiray egen
yüzme bilmeyen cankurtaran neyse, yazamayan yazarlar o değildir. kazamayan bir kepçe düşününün! kazamıyo çünkü operatör iyi kullanamıyo kepçeyi. yani hamur var ama ekmeğin tarifini bilmiyo. aslında her şey çok basit. parmaklar ve eller. bakın böyle vurunca yazı çıkıyo. adşlasdşlasdlksalkşdasşldşlkmsadşlmsa...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol