fia nin türkiye hakkında soruşturma açmasi

denemeler
aslında her ülkenin kendi sınırları dahilinde yapılan uluslararası organizasyonlarda yaptıkları siyasi propogandanın türkiyede uygulanmış hali. büyütülecek bir durum olmamasına rağmen rum lobisinin güçlü olması sebebiyle sorun çıkarabilecek problem. günümüzde artık savaşlar meydanlarda yapılmıyor sonuçta.akıl ve lobicilik haksız bile olunsa milletleri,devletleri haklı konuma getirebiliyor.
capt it all
bok var o ödülü talat a verdirecek... madem sorun olacak, verdirmeyin kardeşim, çok mu büyük bir mesele?

ve aynen...

bok var soruşturma açılacak... ne oldu yani adam ödül verdi diye, tutup sikmedi ya bitarafınızı..
angelus
fia nın açıkca belirttiği "devlet başkanları ödül veremez" kuralına riayet edilmediği için gayet uygun bir soruşturmadır, kaş yapayım derken göz çıkartmaktır. uygulamanın fikrini vermiş olan arkadaşı selamlar, icraatlarının devamını beklerim. ama eğer denilirse "kktc yi kimse tanımıyo o sebeple sayılmaz bu kural" o zamanda "hay aklını skiyim, çıkan göz sayısı aldı başını gitti" derim.
darth sidious
fia nın açıkca belirttiği "devlet başkanları ödül veremez" kuralına harfiyen uyuldugu halde dava acilmasi sacmadir. cunku kktc turkiye disinda taninmamakta, talat’in devlet baskanligi sifati kabul edilmemektedir.yani ortada devlet olmadan, olmayan devletin baskani odul verdi diye dava acilamaz. bu davanin acilmasi kktc’nin taninmasi ile sonuclanabilir mi diye dusunmekteyim. ama rum lobisi ufak kazanimlar icin kibrisi vermeyeceginden davanin sebebinin farkli olacagindan eminim.
capt it all
kktc nin tanınması bakımında faydalı olmuş, güzel reklamı yapılmış olaydır. ekran başındaki bir buçuk milyar insan, talat ı kktc cumhurbaşkanı anonsu ile duymuştur netekim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol