sevgilinin yanında uyuyamamak

louandreassalome
sevgilinin yanındayken uyumaya alternatif olarak daha iyi aktiviteler bulunduğu göz önüne alınırsa şaşılmayası eylem.

bir diğer neden de güven sorunsalı olabilir.zira bir insanın yanında uykuya dalamamanın arka plaında böyle bir eksiklik yatabilir.
sari ada
sevgiliyle ayrı evlerde yaşamanın sonuçlarından olabilir.istesenizde birleşemezsiniz zaten sevgiliyseniz. geceleri onun yanında değil, onun aldığı benekli peluş ineğin yanında uyursunuz.tabi bazı geceler hariç.
goetica
"lan acaba horlar mıyım,rezil olurum yok ben uyumayayım uyurken nefesini falan dinlerim zaman geçer"
(bkz: uyuyan sevgilinin nefesini dinlemek)

"5 dakikacık uyusam bari..ama ya horlarsam..ben biraz izleyeyim bari..
(bkz: uyuyan sevgiliyi izlemek)

"e yeter ama gözlerim kapanıyor,hem ben uyumuyorum o niye uyuyor haksızlık lan bu!"
(bkz: uyuyan sevgiliyi sopayla durtmek)


akabinde uyuyamamanın sebebi du$unmektendir,veya çekingenlikten de olabilir.sevgiliye alı$tığınız zaman goreceksiniz ki yanında mı$ıl mı$ıl horul horul uyunabilir.
artemisia
üstünüz başınız cıvık cıvık aşksa mümkündür. heyecandan bırakın uyumayı gözlerinizi bile kapatamazsınız. her anı belleğinize yazmak istercesine saatlerce onu izlersiniz. bir an aklınıza "lan ben aşktan uyuyamıyorum o niye fosur fosur uyuyor yanımda" gibi kötü düşünceler gelse de hemencecik geçiverir, çünkü aşıksınızdır, uyuşmuşsunuzdur.

(bkz: gençlik)
angelus
sevgili kişisi ile kısıtlı bir görüşme aralığınız varsa hararet ile mümkün bir olaydır. aranızda başka bir ev gibi, başka bir şehir gibi, başka bir ülke gibi, başka bir gezegen ve yıldız topluluğu gibi ayırt edici bir gerçeklik varsa amaç "birlikte" değerlendirilebilecek her anı birlikte olmayarak ziyan etmemeye uğraşmaktır. tabii hal böyle olunca uyku da uyunmaz, yemek de yenmez, nefes de alınmaz. normaldir. ha bazen kişi ister istemez "dalar", o zaman da "uyumadım ki ben, gözlerimi dinlendiriyodum" denilir. güzel şeyler bunlar. evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol