kadını 5 duyu vasıtasıyla tanımak

utopya
gozleriniz kapatilir. korebe oyunu gibidir. 5 duyu organlari devreye girer. dokunursunuz, tadarsiniz, isitirsiniz ve koklarsiniz iste bu duyular beyne ulasir, sonunda bir vucut olusur kafanizin icinde. sonra gozler acilir, gozunuzde gorur... vucut dogrudur. kadindir... genelde bu tabiri kabadayilar cok kullanmaktadir. ben malimi kokusundan tanirim gibi... simdiki kabadayilar daha da bilimsellesip 5 duyu organlariyla taniyorlar herseyi...
ithilquessir
kim ne derse desin sevisirken tavan yapan aksiyomdur.

dudaklarinin arasindan cikarken sut kokusu, avuclarinizin icinde terleyen kucuk elleri, her haraketinizde hizlanip yavaslayan nefesinin icten sesi, ipekten kivircik saclarinin kokusu, tenin ve hafif bir acemilikle yapilmis makyajin tadi.

ve gozlerinizin icine dikilmis yesil-mavi gozleri, ve kendi kalp atislarinizi bir baska bedende hissetmek. butun odaya sinmis o eksi, kekremsi kokudaki tanidiklik, yataginizin sessis takiplerindeki oyunbozan yaylarin minik gicirtilari.

butun duyularin kendi sinirlarini asarcasina, sanki o an bir daha hic geri gelmeyeceksene her seyi algilama, ve kalbimiz karsisinda kucucuk kalan beyinimizin gelen butun bilgiyi kaydetme cabasi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol