okeye dördüncü bulamadik zirvecigi

sukela
louandreassalome denen yazar uzun süredir bilgiç görme, ağırlama arzusuyla yanıp tutuşmaktaymış. bu yüzden dünkü msn konuşması parti kararının habercisi oldu. apar topar "hadi gelin, parti yapalım, zirve olsun, şu olsun, bu olsun" denildi. kesin gelir dediğimiz kişiler ya çok uzaklardaydı, ya işi gücü vardı ya da hasta ziyaretindeydi. biz de az olsun öz olsun dedik ve toplandık. 3 kişi ev partisi yaptık.

parti günü:dündü
parti saati:akşamdan sabahın ilk ışıkları
parti yeri:louandreassalome’nin evi
katılımcılar: louandreassalome, $ukela, defektt

işte böyle bir partiydi. az da olsak eğlendik, mutlu olduk. kalabalık olsa daha iyi olurdu ama olsun. öğlene doğru uyanıp kahvaltı ettik ve evlerimize dağıldık.
louandreassalome adlı kişiye misafirperverliğinden ötürü teşekkürü borç biliriz.
louandreassalome
jedisinden çömezine herkesin eksiksiz dedikodusunun yapıldığı,sabahın ilk ışıklarına doğru dağıtın lan evi şeklindeki bağırışlarımın kaale alınmadığı bir particik idi.böyle misafir ne duydum ne gördüm sayın seyirciler,çarşafları bile bozmamışlar.

böyle misafirler,insanın partiye renk katmak için sarhoş numarası yapıp ilgi bekleme,ağzından başka uzuvlarıyla içip psikopata bağlama şeklindeki heveslerini kursağında bırakıyor yani,düşman başına.
defektt
bir gunde karar verilen ve anında uygulamaya konulan bir zirvecik oldu
bissuru bissuru bissuru konuştuk guzeldi eglendik gulduk yedik içtik loundreassalome ye misafirperveligi için çok çok teşekkur ederiz
ben daha çömez yazar oldugum için sözlukte en sakin parti seçtik bizim partiyi
ne çarşaflar dagıldı ne oda kirlendi
bir dahaki zirvecigimize daha çok bilgiç bekleriz.
sukela
dördüncünün de olduğu bir zirve beklentisi içindeyiz. hatta 2-3 takım olsun ama biz okey oynamayalım. maksat muhabbet olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol