19 ağustos vestel manisa galatasaray maçı

faten
bir mac nasil katledilir bunu göstermiştir cem papila ..

2-0 geridesiniz ,bir gol atıyorsunuz hakem gotunden uydurdugu ofsaytla golu ıptal edıyor ,daha sonra bır penaltınızı ve kırmızı kartı vermıyor rakıbınıze ,sonra oyuna gıren oyuncunuz gol atıyor durum 2-1 e gelıyor ,5 dakıka sonra golu atan oyuncunuz da sakatlanıyor ,yenı oyuncu degısıklıklerıyle tekrar saldırıyorsunuz fakat hakem bır penaltınızı daha gasp edıyor ,zoraki bir penaltı golu bulup maci 2-2 ye getırıyorsunuz ,agzınızdan tek bir kelıme dokuluyor .. yazık!
falconslx
michal meduna’nin kalp spazmı geçirdigi maçtir.bütün futbolcuları üzmüştür.buna ragmen maç devam etmiştir.profosyonellik bu olsa gerek.penalti kararindan sonra olan bu olay beni şu şekilde bi düşünceye sokmuştur: acaba ilic bu penaltiyi ne yapcak? ama sonuçta futbol bu dedigim gibi profosyonellik gerektiriyor.iliç de gorevini yapip takimina beraberligi getirdi.

bu olayin dışında galatasaray’ın vasat futbolu , v.manisa’nin kaçırdıgı goller ve artık alıştıgımız bariz hakem hataları.artık hakemlerin hata yapmasini da normal karşılamak gerekiyo.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol