uzun boylu olmak

0 /
addicted to pain
çok uzun boylu olmanın şüphesiz avantajları vardır;perdeleri takarken anneye sandalyeye çıkmadan yardım edebilmek,yüksek raflardaki kitap ve yahut benzeri objelere kolay erişmek gibi...yani özetle doğru düzgün bi boka yaramadığı gibi birçok da dezavantajı vardır.yaklaşık 2 metre iseniz zaten baştan 7 cücelerin dünyasına gelmiş pamuk prenses misali dolanır durursunuz ortada.hayattaki birçok şey sizin standartınıza uymaz.

mesela sevdiğiniz kotu alamazsınız asla:

-merhabalar kolay gelsin
-merhaba hoşgeldiniz,nası birşey bakmıştınız?
-kot alacaktım
-şu modelimiz var bu modelimiz var ha bi de şu var
-ben sizi yormiyim,36 boy olanları görebilir miyim?

sevdiğiniz ayakkabıda da aynı durum vardır.öyle beeğenip almak yoooooook,nerdeeeeeeee;

-47 numaraları görebilir miyim?

bu böyle sürüp gider giyim kuşam mevzuunda.peki bitti mi?hayır...misafirlikte yatıya kalmak ayrı bir sorundur 1.80lik kanepede 8 e katlanır uyuyamazsınız.

otobüs ile seyahat ederken dizlerinizi göğüs kafesinize kadar çeker,sıkıntıdan diz kapaklarınızı dişlersiniz.

çok uzun boylu olmanın en kötü yanı pisuvarlardır.

kızı öperken belinin ağrıması da cabası.

(bkz: yaran entryler beni ikiye yarsa da rahatlasam)
(bkz: yeter aq)
(bkz: sıkıldım)
maliyeci
münbüste ayakta kalmak herkesten fazla sinir eder sizi. bel ve boyu birbirine uyan normal insanlar için üretilmiş elbiseleri giyemezsiniz.aslında sizden daha hafif olan birisi bile gelip size "çok zayfısın be" der,bilmez ki vücut kilo anlamında boya yetişememektedir.
janisbaby
dezavantajları, çalışma masanıza sığamaz ilginç şekillere girersiniz, herkes boyunuzun uzun olmasından faydalanıp yüksek rafları temizletmeye çalışır, bedeninize uygun olan kıyafetlerin boyu uygun olmaz bir beden büyük almak zorunda kalırsınız, boyu sizden kısa olan karşı cinsten direkt hoşlanamazsınız önce bir düşünürsünüz...

avantajları, gururla her yerde ’’ben sporcuyum’’ dersiniz , her zaman güçlü ve zinde görünürsünüz, imrenilen bir boyunuz olur, ilginç saç modelleri boyunuzla uyum içerisinde olur...
kyrlanas
eğer küçük bi arabanız varsa (clio,106 v.s) dört kişilik olan arabayı 3 kişilik hale getirmektir uzun boylu olmak. bacaklar direksiyona çarpmasın diye nerdeyse arka koltuktan kullanılır o araba.
steroid
zıvanadan çıkmış başlıktır.

"off yaa.. kahretsin!.. hayvan gibi zengin, güzel\yakışıklı ve uzun boyluyum ama giyecek birşey bulamıyoruuaamm.. üstelik bana talip olanlar arasında uzunlardan seçmem lazım.. öleyim ben.." tarzı bir ego kokusu sezdim sanki.

ama yok be. nezleyim ondan herhalde.. geçer, evet..
periduht
kapılardan geçmek zor oluyor bayaa ve sanıyorum ki hantallık oluyor biraz fazla uzun olunca insanın boyu,denge problemi de yaşanabilir
elma sekeriiii
kadınlar için büyük bir dezavantajdır. sırık fasulyesi gibi görünürsünüz, zarifliğiniz yok olur gider. büyük ayakkabı giymek zorundasınızdır. ayağınıza göre her daim ayakkabı bulmanız biraz zordur. hem uzun boylu olup hem de ince yapılı bir kadın görmedim şu hayatta!
lanet bir şeydir yani.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/42513-yasam-herkese-tepeden-bakiyorlar/12
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol