hakan şükür un leeds united maçında attığı gol

nickimi kaybettim kenan ilinde
hayatımda gördüğüm en güzel 10 golden biri.deplasmanda oynanan galatasaray-leeds united uefa kupası yarı finalinde atılmıştır.

leeds united’ın kullandığı köşe vuruşunda topu uzaklaştıran hakan şükür topu george hagi’ye vermiştir.tabi topu verdikten sonra da boş durmamış yaklaşık 70 metre sürecek deparının ilk metrelerini atmaya başlamıştır.biz tekrar hagi’ye dönelim efenim.topu alan hagi rakibini mükemmel bir şekilde ekarte etmiş ve topu iki leeds oyuncusunun arasından deparına hala devam etmekte olan hakan şükür’e göndermiştir.topu alan hakan şükür ün önünde iki leeds li vardır ve açısı dardır.ama hakan şükür ilk rakibini bakkala göndermek suretiyle geçmiş, ikinci rakibininde yanından geçtikten ve akılalmaz bir şekilde 180 derece döndükten sonra tam köşeye
bazukayı göndermiştir.golden sonra maçı anlatan ercan taner’in vecizeleri hala dillerdedir:

gooooooool goooooooolllllll gol gol gol gol...
kim attı?kral attıııı.
hem de leeds de.elland road daaaaa.
ingiltere de kral’ın imzası bu.
kral düzeltiyoor,ikinciyi düzeltiyor,üçüncüde çakıyor.çivi gibi çakıyooor.
incem ben
tekrar tekrar türkiye’nin yetiştirdiği en iyi futbolcu olduğunu ve dünyanın sayılı golcülerinden olduğunu kanıtlaya gol.ne dedim ben.
zenana
hakan şükür ün de kariyerimde ki en güzel gol dediği,basketbolda ki fade away denen atış şekline benzer görsel ve kritiklik açısından da lezizi bi goldur.
lee van cleef
sayesinde ilk entry oyumu ’berbat’ olarak almamı sağlamış goldür. bu gol şans değilse; o golü atanda hakan şükür değil kamuran akkor’dur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol