hazırcevap

satanist yiyen kedi
avea nin ho$ bir hizmeti.hani olur ya bir $arki takilmi$tir kafaniza ya da, bir dizide oynayan oyuncunun adı.dilinizin ucundadır fakat bir türlü aklınıza gelmeyip sizi çıldırtmak üzeredir.tam o anda sizin için biçilmi$ kaftandır bu hizmet.istediğiniz abuk soruyu bu servise sorup cevabını alabiliyorsunuz.tabi bunun da tuzlu bir bedeli var.ayrintilara $u linkten ula$abilirsiniz;

http://tinyurl.com/2k2ofb
durum
(bkz: çocukken verilen hazır cevaplar)
cennetin yolu
hristiyan din adamlarından biri, ülkemize gelerek küçük bir çocuktan kendisine o şehirdeki kiliseyi göstermesini ister. kiliseye ulaştıklarında, papaz:
-aferin çocuğum, der. yarın buraya gel de, sana cennetin yolunu göstereyim.
çocuk, papazın niyetini sezerek:
- siz, kilisenin yolunu dahi bilmiyorsunuz, diye cevap verir. cennetin yolunu nasıl bileceksiniz ki?
durum
bir gün küçük bir kız oturup annesinin mutfakta bulaşıkları yıkamasını
seyrediyordu. aniden annesinin saçlarında beyazlar olduğunu fark etti.
annesine baktı ve merakla sordu, "neden saçında beyazlar var anne?"
annesi yanıtladı, "her yanlış yaptığında, beni kızdırdığında, mutsuz
ettiğinde,saçlarımdan biri beyazlar"
küçük kız bu cevap üzerinde bir süre düşündü ve sonra sordu, "anne,
anneannemin tüm saçları nasıl bembeyaz oldu?"
darkkwayy
üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. profesör kaşlarını çatarak: " okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!"ogrenci: "o zaman ben ucuyorum..."
profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis. profesor ogrenciye: sana son bir soru soracagim - demis. yolda yururken iki torba buldugunu hayal et, birinde akil var, digerinde ise para var. hangi cuvali alirsin? ogrenci: "para olan cuvali secerdim..." profesor: "ben akil olan cuvali secerdim..." ogrenci:"normal! kimde ne eksikse onu secer... profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "öküz" yazmis. ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."- demis..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol