önden kopçalı sütyen

puppeeter
gelisen teknolojiyle sadece disi bunyenin sevismek istedigi kisinin acabilecegi cesitlerinin pek de hayal olmadigini vurgulayan yuz yilin bulusu.

onden kopcali sutyenden esinlenilen yeni nesil sutyenler parmak izine göre otomatik olarak acilacaktir. "ben erkegimi gozunden tanirim" diyenler göz tarayicili cesitleri kullanacaktir. er kisi kisa bir mulakattan gectikten sona memislere sinirsiz erisim hakki kazanacaktir.
kirlangirc
acele sevismeler icin birebir.. vakit kaybi yok. erkek kopcayi acmak icin ugrasmiyo ve acamama gibi bi durumu olmadigi icin sende de hadi acsin artik acabilir yapabilir telasesi..
nihilist
seksi bir sutyen turudur, sevdiceginizin gozlerine bakarak sutyen acmak da ayrı bir tattır, pek bir lezizdir er birey icin...
redd
sadece erkekler için değil kızlar içinde kullanım açısından kolaylık sağlayan bir çeşittir.sırtta ki kopçayı kapatmayı beceremeyenler tarafından tercih edilmelidir.
ice berg
ön sevişme literatürüne çok değişik yeni hareketler ve renkler kazandıracak buluştur.tüm er kişilere hayırlı olsun.
redd
entrlere bakıldığında daha yeni piyasaya sürülmüş gibi görünen ancak uzun zamandır satışta olan iç giyim ürün.
elma sekeriiii
$imdi du$undum,bazen arkadan kopcanin acildigi olur ve siz farketmezsiniz.ancak goruntude her hangi bir bozukluk olmaz siz sirtinizda bir rahatlik hissedene kadar.gider wc’ye di$ardaysaniz direk yerine takarsiniz.ama onden kopcali olursa bu hede, evet du$unmek istemiyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol