11 ağustos 2006 beşiktaş gaziantepspor maçı

kangaroo
sanırım bu şekilde biterse tüm yurttaki beşikteşlıların seviçten halay çekip oynayacağı maçtır.
edit:tebrik ediyorum 13 saniye içinde berbat yedim.
edit:tekrar tebrik ediyorum çok da güzel bir ayar yedim ardından.
myysteriouss
beşiktaş’ın 2-1 üstünlüğüyle sona eren maç olmuştur.

nobre’nin de kırmızı kart gördüğünü eklemek lazım..

çok fazla sevinmeye gerek yok tabi,hayati bir avrupa maçı da değil hani halaylar falan,geçen hafta yenilmişti bu hafta yendi,daha ligin başı beşiktaş bu sağı solu belli olmaz demek lazım,inşallah böyle gider tabi..
ankakusu
nobre kirmizi karti fazlasiyla haketmistir. dirsegi bilincli bir sekilde vurmustur bu cirkef adam. tabii rakip oyuncuda kirmizi kart gormeliydi.
ankakusu
matias delgadonun guzel frikiginin gol olmasi daha bir hos olurdu. ayrica futboldan anlamayip, takim oyununda bir futbolcunun olmamasi cok mu onemli diyen futbol profosorlerinede selam ederim.
ibrahim uzelmezde iki mactir orta atiyor. hem de isabetli. nobre ve bobo bunlari degerlendirseydi ibrahim asist kraliydi simdi.
ladykiller
ilk 10 dakika 9 korner kullanıp,ilk yarı 29 orta yaptığımız,15 gollük pozisyon yakalayıp rakipten 3 kat fazla şut attığımız maçı 2-1 gibi cılız skorla kazandık.
hakem gene berbattı.febenin yüzüncü yılı nedeniyle işi sıkı tutan hakem 5. dk da burak yılmaza ceza sahası içinde atılan tekmeye penaltı vermeyip,ilk yarı sonlarında yine aynı oyuncumuza atılan dirseği cezalandırmayıp,90. dk da bu sefer aynı hareketi yapan nobreye kırmızı kart verip nobreye yumruk atan rakip oyuncuya sadece sarı kart verip ödüllendirmiştir.
işte azizenin aslanı:
kuddusi müftüoğlu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol