kalın giyinmekten kolları iki yana açılan çocuk

0 /
reddevil
çocuğun bir nevi anne kurbanı olduğu anlardır.örnek vermek gerekirse:çocuk bu duruma alışmıştır.ama tek sorun şudur ki;4 yaşından beri hasta olduğu komşu kızı sadece bir palto giymektedir onu görünce hafiften gülümser,ama karizma çizilmiştir bir kere ve küçük çocuğumuz bir cyrobg gibi karda yürümeye çalışmaktadır!
bloody mary
ebeveynlerin aman çocuğum hasta olmasın fikrinden yola çıkarak çocuklarını soktukları durumdur,şirindir evet,ama bir de çocuk açısından bakılmalıdır hasta olmasın derken boğulacaktır bu savunmasız yavrucak,ağzına atkının kılları girer,burnu kaşınır kaşıyayım derken eldiven kılları burna girer,ağzındaki kılları fırlatmak amacıyla elini de kullanamadığından tükürmeye başlayan çocuk, annesinden bir de tokat yiyebilir boyle mi oğrettim sana?insanlar bu çocuğu ailesi ne biçim yetiştirmiş demezler mi?gibi klasik anne repliklerini yemeğe maruz kalır.ağzını açıp laf edemez bu lanet atkı yüzünden laf edicek olsa bile sus bi de cevap mı vericeksin lafını işitir.yazıktır..
armes
balon gibi şişen penguen gibi yürüyen muhtemelen iki adımda bir yere düşen ama hiç bi yeri acımadığı için bundan hoşnut kalan çocuklardır.
klapacius
paltosunun içinde penguen gibi hareket etmeye çalışan,kapşonu sıkı sıkıya kapalı,4 kazak üst üste giydirildiği için kolları kapanmayan çocuk modeli.
bi de bu eksikti
bu çocuklar kalın giyinmekten değil kalın giydirilmekten böyle olurlar çünkü hiç bir çocuk bu şekilde giyinmez giyinmek istemez annesi giydirir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol