bir erkeği mest edecek 31 hareket

tiryaki
1- 2,5 litre cola için !ardından da var gücünüzle geyirin.geyirirken bir de notalarla çıkarmayı deneyin.erkeğiniz buna hayır diyemeyecek!
2-o,takımının maçını izlerken,ani bir hareketle televizyonun fişini çekin!üzerinize inen tekme ve yumrukların vermiş olduğu hazla kendinizi sadist seks denemelerinin rüzgarına bırakın!
3-oral seks esnasında penisini ısırın,dişlerinizin arasına getirip olağanca gücünüzle penisine yapışın!suratınıza inen yumrukların acısı yaşadığınız zevki katlayacaktır.
4-mümkünse adet olduğunuz bir gün onu yatağınıza davet edin!kan kokusu almış aç kurtlar gibi size saldıracaktır.bundan hiç bir kuşkunuz olmasın!
5-anal seks esnasında kıçınızda az da olsa bir miktar bok bırakın!unutmayın erkekler boklu kızlara bayılır!
6-kukunuzu traş etmeyin,uzayan kıllarınzı örgü yapın,mümkünse o gelmeden önce de fön çekip güzel bir şekil verin!
7-onun üzerindeyken,baş ve yüzük parmağınızı burnunuzun iki kenarına bırakın ve o ne olup bittiğini anlamadan sümüğünüzü onun yüzüne fışkırtın!owww,nasıl bir etki yaratacağını düşünemiyoruz bile!
8-sizden domalmanızı rica ederse buna hemen izin vermeyin.yavaş ve kıvrak hareketlerle poponuzun üzerindeki pantolonu çıkarın ve nükleer tesirli bir osuruk atın!
9-öpüşmeden önce iki porsiyon levrek balığı tüketin!üzerine sarmısak soslu salsa sos ekleyin.erkeğinizin bu çılgın karışıma hayır diyeceğini sanacak kadar aptal biri değilsiniz siz çünkü.
10-parmak uçlarınızla vücuduna çoklu beşgenler,prizmalar,daireler çizin.unutmayın erkekler sayısalcı kızlara bayılır!
11-doğum gününde ona güzel bir sürpriz hazırlayın!bir konserve kabında biriktirmiş olduğunuz cinsel sıvınızı onun ev adresine postalayın!
12-göbeğinizin üzerinde zeytin yemesini rica edin!peynir,ekmek ve çayı da eksik etmesin lütfen!tok karna seks her zaman için daha iyi sonuçlar verir.
13-üstüne çıkın!iman gücüyle dişleyin onu,kuduzlar gibi saldırın!gün birlik günüdür!
14-ışıkları söndürmeyin ne olursunuz!siz hiç bilmezsiniz ,ama aslında erkekler karanlıktan çok korkarlar!
15-çikolatalı bir krema hazırlayın!üzerine yarım tatlı kaşığı hindistan cevizi,bir miktar da krokant ekleyin!kremayı ateşten tam kaldırırken,yarım litre de süt ekleyin!hamarat kadınlara hayır diyemeyen milyonlarca erkek vardır şu dünya’da.
16-prezervatifin içi spermle dolduğunda,ani bir hareketle kondomunu çıkarıp şişirmeye başlayın.balonlar yapın ondan.sonra da onun üzerinde gümletin!
17-yatakta yabancı dilde konuşun.gramer kurallarına dikat edin!yeni öğrenmiş olduğunuz kelimeleri cümle içinde kullanmaya özen gösterin,bu şekilde pratiğinizi de geliştirmiş olacaksınız siz!
18-kısık sesli erotik bir müzik eşliğinde sevişin.mümkünse emrah’tan’’ acıların çocuğuyum ’’parçası olsun bu!
19-internette,ünlülerin porno videolarını izleyin.(ali kırca’nınki de çıkmış diyorlar!)
20-oral seks yaparken şunu unutmayın!ne kadar salya sümük o kadar zevk!
21-msn’de sanal seks denemeleri yapın.(bu arada msn artık paralı oluyormuş!)
22-bir kung_fu kursuna yazılın.öğrendiklerinizi birleşme esnasında uygulamaya geçin! erkeklerin vahşi kadınlara her zaman için zaafları olduğunu unutmayın!hatta bir de’’aduket çekin’’iyi olmaz mı?
23-kontrolü her zaman ona bırakmayın!ara sıra siz de direksiyona* geçin!
24-kelepçe ve zincir ile fantezinin sınırlarını zorlayın!kelepçeleyin,zincirleyin!yanlış bir hareket yaptımı da direk karakola gönderin pezevengi!
25-ona mors alfabesiyle bir e-posta gönderin!zıt dıdıt,dıdıt dıdıt zıt,...erkekler gizemli kadınları çok sever.
26-69 pozisyonundayken ona hiç ummadığı bir şey yapın!kalkın ve onun ağzına sıçın,işeyin!
27- seks her zaman için ciddi olmayı gerektirmez.seksin en heyecanlı bölümünde ona sevimli nasreddin hoca fıkraları anlatın.
28- köpek pozisyonundayken havlayın,havlayın,havlayın!tam bir it olmayı deneyin!
29-onu banyoya çağırın ve çırılçıplak soyunarak sizi keselemesini,liflemesini rica edin!zira erklekler kirli kadınlardan nefret ederler!
30-göğüslerinizin arasına ismail yk dövmesi yaptırın!
31-ve son olarak bir sözlüğe beraberce kaydınızı yaptırıp,onun entrylerine berbat oyu kullanın!bu onu çılgına çevirecektir!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol