her an olebiliriz diye tecavüz ettik

angelus
12 mart 2006 tarihinde 14 yaşındaki ıraklı bir kıza tecavüz edip 5 yaşındaki kardeşini ve ailesini öldürmekle yargılanan askerlerden steven green’in bu yaptıkları karşısında kendilerini haklı çıkarmak adına sarfettiği cümledir.
ankakusu
oha... ne dusundu acaba olmeden bir siftah yapayim diye mi? buradan askerin anasina boyle bir evlat yetistirdigi icin selamlarimizi yolluyoruz.
melankomik
şöyle bir hadis vardı;

"elinizdeki bir fidanı dikmeye çalışırken kıyametin kopmaya başladığını bile görseniz fidanı dikme işini bırakmayın."

bilmiyorum bu herkese aynı şeyi mi anlatıyor ama bana çok şey düşündürttü..
bok bocegi
bir söz vardır yarın öleceğimi bilsem bir ağaç dikerdim ki geride kalanlara bir faydam dokunsun diye.. beyni olanlar, "insan" olanlar bu sözü benimser, uygular.. beyni yerine penisiyle hareket eden, insanlıktan nasibini alamamış, yaşadığı her an çevreye zarar verme potansiyeline sahip öküzler ise bu mantıkla hareket eder, abaza ölmeyeyim bari diye masum insanlara tecavüz ederler.. yazık..
cikolata
artık soyleyecek daha mantıklı bırseyı kalmayan zavallının sarfettegı cumle. sen artık bunu desen de demesen de senın sıctıgın kaba gomulmen lazım.
maliyeci
insanlar ölünce kurtulacağını,yaptığı hiç bir şeyin cezasını görmeyeceğini ve/veya iyiliğinin karşılığını almayacağını düşünürse böyle haltlar yerler.böylesini öldürmeyeceksin bulacaksın sağlam 3-5 tane gay,günde 3 postadan ağır sikilme cezası koyacaksın.ondan sonrada biri bizi gözetliyor adıyla vereceksin yayına,hem de 18+ yaş sınırı falan da koymadan.bak yapan çıkıyor mu bir daha.
defrost
bir zamanlar şakalaşırken hamile kaldı diye bir yalan vardı, haberlere çıkmıştı ve çok güldürmüştü, nasıl bir şakadır diye düşünsürmüştü insanları... tamam, yalanın alasını söylemişler ama, bunların yaptığı şey resmen tecavüz, adam öldürme... yalanınızı skyim, "her an ölebilirsiniz işte o an bu an olsun", merakta kalmayın diyip asmak lazımdır bu hayvanları...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol