platonik aşkıniz tarafından aldatılmak

mystic girl
öncelikle (bkz: sizli bizli başlık formatı) dedirten ukde.

"evladım, minik kuşum, platonik aşkın senin sevgilin değil ki, yaptığı seks, aldatılma sayılsın; hem sonra nereden bilecek senin onu sahiplendiğini, aa, yapmayın etmeyin, ettirmeyin... bunda "platonik aşkım" yaftasını yağıştırdığın insanın ne suçu ne günahı var? hı? sen şimdi ben boynuzladım da dersin.."

filojiston
gerçek aşkınız tarafından aldatılmaktan daha az koyacak durum, zira karşılık gerektirmeyen bir durum olduğundan er geç doğru yola dönersiniz.
blinn
bazilari o platonik aska trip bile atarlar. yanindan gecerken kafa cevirilir, arkasindan olumsuz yorumlar yapilir. tabi platonik asik olunan kisi bu durumdan da haberdar olmadigi icin olayi sklemez, her iki halde de magdur durumda kalan tek kisi, platonik ask yasayan kisinin en yakin arkadasidir.boyle durumlarda aldatildim diye sizlanan yakin arkadastan olabildigince uzak durulmalidir.
kurabiye
platonik olmayan aşıkınızın sizi aldattıktan sonra, sanki zaten o sizin platonik aşkınızdı da siz kendi kedinize gelin güvey oluyormuşsunuz gibi davranmasından daha iyi olan hadisedir. ama yine de platonik aşk tarafından aldatılmak da ağıza sıçılacak biri olmamasından dolayı beter eder adamı.evet evet, bu da çok beterdir yahu.
pinhan
olası bir durumdur. yine de kabul etmemek için her türlü "şizofrenik" sebeplerin üretimine geçilir:

-aslında aldatmıyor da sadece arkadaşlar...
ya da
-ben, onu karşılıksız seviyorum, hem bir gün pişman olup bana dönecek ki...
ya da
-kendi kaybeder. onun ne mal olduğunu görsün, peşimden koşacak ama bu sefer de ben yüzüne bakmayacağım...

bunları üretmek için gerçek olmasına gerek yok. platonik aşk, şizofren sebepler...
kelly
bu tanıma göre aşık olunan kişi sosyal ve normal biridir ve gidip kendine bir sevgili bulmuştur. aşık olan kişi ise takıntılıdır ve kendini olmayan bir ilişkiye kaptırmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol