efes ice

laluska
üretildikten sonra bilmemkaç derecede dondurulan ve sonra satışa sürülen bira. dondurulduğu için normal efese tadını veren acımsı moleküller yok oluyormuş... bayılmadım ama içilebilir. şişesi hoş.
laluska
"efes pilsen, yurtdışında beğeni ile tüketilen "ice" birayı, "efes ice" markası altında türk bira severlerle buluşturuyor. ice üretim teknolojisi ile diğer bira çeşitlerinden farklılaşan "efes ice", saf ve dolgun yapısı, aromalı yumuşak içimi ve lezzetiyle öne çıkıyor.

türkiye’nin ilk "ice" birası efes ice, farklı bir teknolojiyle üretiliyor. bira, donma noktasına kadar soğutuluyor ve içinde buz kristalleri oluşuyor. oluşan buz kristalleri ile birlikte biranın acılığına katkıda bulunan proteinleri de ayrıştırılan efes ice daha saf, daha dolgun bir yapıya aynı zamanda farklı aromalı, yumuşak içimli, serinletici bir lezzete kavuşuyor.

sıra dışı ve dinamik bir marka kimliğine sahip olan efes ice, lezzeti kadar ambalaj tasarımıyla yenilikçi ve genç bir duruş sergiliyor. şeffaf şişeli efes ice özel sert hatlı, yüksek omuzlu ambalajında "ice" üretim teknolojisinin açıklandığı özel boyunluğuyla sunuluyor. alkol oranı %4.2 olan efes ice’ın ideal içme derecesi 0 c, raf ömrü ise 12 ay. amerika’dan özel olarak getirtilen (sub zero) dolaplarda servis edilecek olan efes ice, 0 c’de içme soğukluğunu tüketicilerine yaşatacak.

efes ice, sıra dışı tarzı ve görünüşü ile gündelik hayatında modern ve rafine tercihler yapan ve yaptığı tercihlerle kendini farklılaştıran, damak tadına önem veren ve hayatın keyfine varabilenlerin seçimi olmayı hedefliyor. "

http://www.efespilsen.com.tr


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol