denize sıçan insan modeli

melankomik
- hilmi abi o arkandaki ne?
+ şey. ııı. ne olcak balıktır o ya balık..
- abi götüne gircek dikkatli ol. hatta girmiş bile, yok yok sanırım çıkmaya çalışıyor.
+ olm bi sus keyfimizin içine ettin lan bi sus!
ederleziavela
secim sansı yapmak zorunda kalan bahtsız insandir.ya denize ya altına.malum ulkemızde kanalızasyonların denıze dokuldugunu du$unursek pek de yaptıgı yadırganmayacak insan modelidir.kisi plaja gıtmı$tır lakın tuvalet olmaması sonucu ıcındekı seytana kulak vermesıyle gercekle$ebılecek durum.

bu uygulama dıkkatle yapılmalıdır.

tekniği;

1) kisı sortunu cıkarıp suya dogru dalar.
2) kıcı yukarıda kalacak sekılde butun gucuyle ıkınır ve ifrazatı bırakır.
3) aktıvıte gerceklestırıldıkten sonra suyun dıbıne dalınır ve uzak bır yerden cıkılmaya calısılır.aktıvıtenın yapıldıgı bolgeden cıkmak gıbı bır hata yapıldıgında kendı bokunuzla yuzmek zorunda kalırsınız.sız kulac attıkca uzerınıze gelır.kabus gıbıdır.

ayrıca hayvan falan olarak algılansa da kaderin bir cilvesine yenik dusmus post modern kucuk emrah.denıze sıcmak altına sıcmaktan iyidir der bu boktan muhabete nokta koyarım.ha zevk olsun diye denıze sıcıyorsa yorum yapmıyorum.

ek bilgi : bu uygulamanın tek avantajı kıcınızı yıkamak zorunda degılsınızdır.

sanatis
yeni şeyler denemek isteyen kişiliklerde bu olayı deneyebilirler.fakat pislikten kaçarken oluşan akıntı sizi adeta kendi kendinizle yarıştırabilir.dış ortamdaki bünyeler bu insanoglu birden niye su olimpiyatlarına katılır gibi geliyor kıyıya diyebilir bunlara dikkat edin.
steroid
şok gazetesinin konuyla ilgili muhtemel haberi;

"roc atıp denize sıçan adam caddeye fırlayıp tırın altında kaldı. mucize eseri yaşayan kazazede, ifadesinde yüzerken peşinden gelen bokun kumsalda da kendisini hızla takip ettiğini, paniğe kapılıp koşmaya başladığını, gerisini hatırlamadığını söyledi."
milkshake
sevgiliyle deniz kenarında yapılan romantik yürüyüş sırasında kıyıya vuranları gördüğünüz zaman varlığına inandığınız insan modeli

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol