istenmediğini anlamak istemeyen erkek modeli

dark tranquillity
cok cins bir modeldir efenim.
acik acik belirtirsiniz kendisini istemediginizi ama kirmaktan da kacinirsiniz. yumusak bir dille anlatirsiniz durumu, kendisine kendisinin istedigi gozle bakmiyorsunuzdur. sonunda anlar, kabul eder. aradan bir sure gecer yine "bir tanem", "hayatimin anlami", "sevgimi nasil anlatsam bilemiyorum ki guzelim" gibi sizin hic hosunuza gitmeyen sekilde konusmaya devam eder. sabriniz tasar "bak hoslanmiyorum boyle konusma, istemiyorum" dersiniz, kuser gider. sonra aradan zaman gecer, bu sefer "birak ozelin olayim, izin ver." denir. artik sinirden aglayacak noktaya gelirsiniz. kirilmasin diye yumusak davrandiginizdan bu kisir dongu devam eder, karsidaki insan tepenize cikar.
kisaca yapiskan erkek modelidir, "def ol" denilesidirler. o yuzden erkeklerin genelinin hic dusunmeden yaptigi gibi "siktir git, istemiyorum seni" denerek sorunu cabucak halletmek en guzeli.

(bkz: ukde)
defrost
aşık olan erkek modelidir. küçücük bile olsa bir umut varsa diye çabalar durur bu erkek modeli. ancak bir boka yaramaz... kırmak istenilmezse daha büyük sonuçlar doğurabilir. bu yüzden kırmak gerekir, yoksa.. ileride daha büyük kırıklar olabilir.
ripuloin
-ama benim diğerlerinden neyim eksik şule!
-sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum.
-ama ben senin için romayı da yakarım?

boyle erkeklere dışlamak boyun borcudur. dişilerin kendilerini kleopatra sanmasına neden olan bu model, aklı başında erkeklerinde kaderiyle oynar ama farkında bile olmaz.
aysemayse
kadının bazen kurtulmak için evet dediği erkek modelidir. zira erkeklerin ilgisinin elde ettikten sonra bittiğinin farkındaysanız, iyi bir yöntem olabilir.
çoğu zaman çok iticidir. ama bazen işe yarayabilir de. eğer biraz beklentilerinize cevap verebilen bir kişiyse, ama yine de istemiyorsanız bir süre sonra bu ilgi hoşunuza gitmeye, alışkanlık haline gelmeye başlayabilir. eğer bir süre sonra ilk başta çok sinir olduğunuz hareketlere gülümsemeye başladığınızda ise; dikkat edin emeğinin karşılığını almaya başlamış olabilir.
ama kadınlar da az değildir efendim, bu ilgiye ihtiyacımız varken peşimizden koşturtup, hoşlandığımız kişiyi bulunca "ama ben sana hiç ümit vermemiştim ki,bunu sen de biliyorsun en başından beri dürüstçe söylemiştim aramızda bir şey olamayacağını" diyerek olaya son noktayı koyabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol