limonlu bahçe

spooky
galatasaray lisesi’nin yanindan asagi inen yolda sag tarafta bulunan, kucuk tabelasini gorup iceri girince once dar bir iki koridordan gecip limon agaclari ile dolu acik alana cikilan mekan. fiyatlari az biraz tuzludur ama icerdeki hamak keyfi ve rahat minderler ozellikle limonatasi icin deger.
sepulturk
getirdikleri parmak kalınlığında kamışlarla limonatasını hemen bitirip yenisini istediğiniz, ticarete kafası basan, enfes limon kokan, tadından yenmeyen mekan.
spiritsoldier
partnerinizle gidebileceğiniz ve ondan artı karizma alabileceğiniz güzel bir yer.evet ücret konusunda biraz imla hataları var ama hoş görmek lazımdır zamanla herşey
sepulturk
fiyatının yüksek olmasının sebebinin gelen müşteri profilini yüksek tutmak amacıyla olduğunu düşündüğümden bunun makul görülmesi gerektiğini beyan ettiğim mekan.
comengineer
#408184 -yüksek miktar parayı ödeyebilen kaliteli insan mı oluyor sorunsalını- beraberinde getiren entrye şahit olan başlık.
dipnot : amaç kişileri değil anlayışı eleştirmektir.
gulumsee
dar ve karışık kolidorlardan sora hedefe ulaşınca içini açan bir meken limon ağaçları, kaplumbağalar ve huzurlu ortamıyla insanı rahatlatan keyifli bir yer..
chatter
nerde oldugunu bilmedigim fakat hakkında gayet olumlu söylentiler işittigim mekan.umarım yerinide en kısa zamanda ögrenirim de gidebilirim.
rutubet
kapısında fakir alarmı öten mekandır zannımca.
fiyatlarının tuzluluk oranının,müşteri profilini belirleme amacından musebbib olduğu düşüncesi tansiyonuma tuz etkisi yapmış bulunmaktadır an itibariyle.eleştirilmiş olduğunu da farkettim ve fakat çorbada benim de tuzum olsun dedim.
kısaca diyeceğim şu ki:param yoktu,gidesim de taze bitti.
nick nicki nickince
dunyanin en huzurlu yeridir limonlu bahce. kisin kirmizi sarap ve somine, yazin yemyesil bir bahce ve naneli limonata.
tadindan yenmez. tavsiye de edilmez, icerisi o kadar da dolmasin, di mi ama?
set me free
pek bilinmeyen bir cafedir, biraz tanıtıma ihtiyacı olduğunu düşündüm, ne bileyim en azından bir internet sitesi, lakin böyle ağızadan ağıza reklam olmak daha iyi oluyor galiba.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol