ghost whisperer

0 /
independence
melinda gordon’ın çocukluğundan beri sahip olduğu bir yetisi var. o, bu dünyayı terk etmiş ruhlardan mesaj alabiliyor.

iki dünya arasında kalmak kolay iş değil. ghost whisperer’ın kahramanı melinda gordon ise bu durumu benimsemek mecburiyetinde kalmış. çocukluğundan beri, bu dünyayı terk etmekte zorlanan, yardıma ihtiyacı olan ruhlardan mesaj alabildiğinin farkında. bu ruhlar, melinda’yı, mesajlarını yaşayanlara iletmek için bir kanal olarak kullanıyor. mesajlardaki bilgiler bazen çok yoğun, bazen de dağınık oluyor, anlaşılması zorlaşıyor. melinda yine de şikayetçi değil. hem ölenlere, hem de hayatta kalanlara yardımcı olmayı başardığında bu olağanüstü yeteneğinin gerçek bir bağış olduğunu anlıyor. onun görevi her iki dünyanın sakinleri arasında bağlantı sağlamak ve sona ermemiş işleri yüzünden öteki tarafa geçemeyen ruhlara elinden geldiğince yardım etmek. bunun için de bazen bulmacanın parçalarını kendisinin bir araya getirmesi gerekiyor.

dizinin yapım yönetmeni de olan ünlü medyum james van praagh’ın çalışmalarından esinlenerek yaratılan ghost whisperer’da melinda rolünde jennifer love hewitt’i izliyoruz. melinda’nın yeni evlendiği eşi jim clancy (david conrad) ona destek oluyor ama, hayatlarında yeni bir döneme girmişken bu işlerin karısını duygusal açıdan hırpalayacağından korkuyor. melinda’nın en iyi dostu ve açtığı antikacı dükkânındaki ortağı andrea moreno ise (aisha tyler) onun yeteneğine hayran. jim ve andrea yaşayanlarla işi bitmemiş ruhlara yardım eden melinda’ya destek oluyor.


http://www.cnbce.com/dizi.asp?id=49
su hayat bitsede gitsek
gunumuz dunyasında yasanan ve insanların jennifer ın’ben senin tanıdıgın bilmem ne olan kisinin catır catır hayaletini goruyom’dedigi zaman insanların hemen aa ölemi su an burdamı görebiliyomu beni sevişe bilirmiyiz dedigi hiç sasırmadıkları, hayaletleri görmek evet anlıyorum zor olsa gerek diyen bi tane insan gibi insanın cıkmadıgı konumu kalmadı lan bunu yaptıgınız dedigim dizi.
angelus
vardır muhakkak güzel bir yanı diyip kendi kendimi kasmama rağmen bir türlü sevmediğim, sevemediğim dizi olmuştur. bitse de kendi kendime daha fazla işkence etmesem ne kadar güzel olacak.
bb
canınız ağlamak istiyorsa her bölüm sonuda mutlaka ağlayacak bir sebep bulabileceğiniz dizidir.
van ness
zaman zaman göğüs dekolteleriyle yürekleri hoplatan jennifer love hewitt in başrol oynadığı dizi. korkutuculuk ve gerilim yoktur insan ister ki bir bölümde de altlarına sıçsınlar sevişemesinler.
su hayat bitsede gitsek
jennifer ablamızın esimi/sevgilisi her ne ise olan zatta aman efendim aman pek anlayıslıdır dizide.tamam hayatım sen hayatlet postacılıgı yap beni burda beklicem canın isterse damızlık olarak kullan diyen sumsuk bi tiptir.hele bir bolumde jennifer ablamız bak dukkan dan kar ediyorum demis adam pek iyi tepki vermeyince olemii nah vericem gece sana tribi atmıs beni ise sen sabır sen selmat..lan konumu alan mı sektormu yoktu jennifer,gogus,ve kalcanın kullanılacagı diye isyan ettiren dizidir.
elenktrinkalamadimsenden
tahtalıköyü boylamış olmasına rağmen ışığı bulamayan sersem ruhların bu aplayı bulup hüşuya erdiği dizidir.fekat hepsi ilk başta booouuaaarg die öcü öcü yaklaşıp sonradan melekimsi oluo anlamış değilim.
van ness
sıktı artık. hep aynı kurgu. hayalet geliyor önce tırsıyor. sonra yakınlarına gidiyor, göt oluyor. sonra yakınları geliyor ve olay tatlıya bağlanıyor. işte biz de j.l.h. ten göt göğüs seyrediyoruz erkek milleti olarak.

ek: bu arada hani antika dükkanının olduğu meydan varya dizide, o da bir stüdyo. yani holywood ta. güzel tasarlamışlar ama.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol