abi geciyim mi

maliyeci
önceleri atari salonlarında ne idüğü belirsiz,bütün gün atari salonu - internet kafe’de durarak orada zevkle jetonlarını yutturan,level atlayamayanlara sırnaşarak,level atlatmayı,bu sayede hem kahraman olup,hem de para vermeden oyun oynamayı hedefleyen tiplerin klasik cümlesi.kastettikleri şey "şu bölümü geçeyim mi" dir.

hala çok merkezi olmayan yerlerde bir nternet kafeye girerseniz görürsünüz bu çocukları.koloni halinde yaşarlar bazen.oynadığınız oyun gta ise "abi şifreleri giriyim mi" şeklinde kafa sikerler.counter’da bi adam inderemeye görün,size insanlık dersi vermeye kalkarlar.
sepulturk
bunu söyleyen çocuk yanınıza yaklaştığında olacakları hissedersiniz, stres dolar boncuk boncuk terlemeye başlarsınız ve kaçınılmaz olarak ölürsünüz ve siz öldükten sonra o efsane cümleyi duyarsınız.
-abi geçiyim mi?

ağlamak isterseniz "ben eşek kadar adamım ben gecemedim de sen nasıl gececen lan bacaksız" demek istersiniz ama diyemezsiniz. bilirsiniz ki o cocuk o bölümü gececektir ve gecer de. gectikten sonra hırsınızdan evire çevire dövmek istersiniz çocuğu ama bilirisiniz ki o çocuğun orda bi ton tanıdığı vardır ve en ufak bir tepkinizde sisiz şamar manyağı yapacaklardır. yine ağlamaklı olursunuz.
ifa
bu söz şu an genelde internet cafelerde kullanılmakla birlikte eskiden atari salonlarında da bolca sümsük şahsiyetli kişiler tarafından oldukça fazla kullanılmaktaydı.bazı zamanlar bu sümsük şahsiyetli kişilerin ağzının yüzünün dağıtılması kısaca dövüldüğü bir kaçt kez görülmüş ve işitilmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol