kadın bik bik bik yapmiyorsa kısa devre yapmistir

darklord
en asil duygunun önermesi. eğer çevrenizde var ise böyle bir kadın ve ota boka bik bik yapmiyorsa ariza yapmıştır derhal psikoloğa filan götürün eski haline çevirmeye çalışın ciddi hasarları vardır yapın bunu. ya da atın gitsin filan işte.

bik bikten korkan edit: sözlük bayanlarımızın oldukça sağlıklı olduğu şimdiden gözlemlenmiştir selam ederim. pek bir bahtiyarım
beauty disaster
bir boktan anlamayn er ki$iye kar$ı ,kadın tarafının bir$eyleri aciklamaya calı$ması yada anlamı anlatmaya calı$masının ancak ,xy kromozomuna sahip bir canlı türü tarafından bik bik olarak kar$ılanması sonucunda yapılan isyan türüdür.
ama dogrudur di$i taraf burada sucludur.anlama yetenegi bile olmayan bir cinse ne gerek vardır uzun cümleler kurmaya.kısa ve öz dert anlatılmalı sonra da bsg diyerek ,deger denilen $eyden uzak cumleler kurulmalıdır.
schenardi
başlığı gören dişilerin derhal bir şeyler yazılmaya koyulmaları ve refleksif olarak erkek cinsine saydırma yoluna gitmeleri bu önermedeki haklılık payının ne oranda olduğunu tarafsız kişilere ispat konusunda yeterli delil teşkil etmektedir...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol