makyaj yapmam güzelligim yeter

faten
kadınların buyuk cogunlugunun tuvalete bıle makyajla gıttıgı ve işlerini gormekten daha uzun bır sureyı makyaj tazelemeye harcadıgı dusunulurse makyaj yapmam guzelligim yeter dıye dusunen kadınların oranı yuzde 1 bile degildir ..

erkeklerın dogal kadınları daha cok sevdıklerı bılınse de kadınlar erkekler ıcın degıl de hemcınslerı ıcın yaparlar cogu zaman makyajı..

dunyanın en guzel kadını dahi olsa ,ortalama guzellıkte bır kadının ,boya kupune kafasını batırınca kendısı kadar guzel olacagını bıldıgınden ,disari makyajsız adımını atmaz..

makyaj yapmam guzellıgım yeter dıyen kadın ,guzel oldugu ıcın degıl ,dogal oldugu ıcın makyaj yapmaz ,makbul olanı da budur..
varsildakiyokluk
çok doğru bir önermedir.makyaj yapıp kendini maymuna çevirmektense, çok güzel olmasa dahi doğallığın güzelliği vardır o canııım sıfatta.bu bi imaj manyaklığından kaçınmaktır.sevgiliyle rahat rahat öpüşmektir.emanet bi güzelliktense doğal olanı yaşamaktır.rahattır.falan ve de fişmandır.
goetica
makyaj yaparak güzelle$tiğini sanan her insan evladına söylenmesi farz olan $ey.makyaj yeterli ölçüde yapılır ise evet ho$luk katar ki$iye lakin kat kat fondoten pudra allık ruj vs. ile sadece palyaçoya benzetir bo$luk katar ki$iye,bilmeyen hatun ki$ilerimizin tez zamanda bunu anlaması dileğiyle.
(bkz: çirkin kadın yoktur çok fondoten vardır)
vaux
tüm kadınlar maskelerini giyerler herzaman ve şöyle bir şey düşünür oldular makyajsız kadın çirkindir diye hayır öyle degil işte ben boya kutusu öpmek istemiyorum arkadaşşş...
van ness
kadınların kendine güvenen versiyonudur ve takdir edilesidir zira çok makyaj kadın cildini yıpratır, kadının doğal hali her zaman tercih sebebidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol