shutter

goetica
son zamanlarda yapılmı$ en güzel korku filmlerinden biri.2004 tayland yapımı.halka’daki gibi bir kızımız mevcut fakat halka daki hanım kızımız melek kalır bunun yanında.korku filmi sevenlerin kesinlikle en kısa zamanda izlemesi gereken filmlerden.ayrıca son sahnesi ile yakla$ık 4 dakika ağız açık bırakabilme kapasitesi mevcut.filmden erkeklerin çıkarması gereken en güzel sonuç;genç kız ahı almayın.
kitsch
yukarıda belirtildiği kadar şahane bir korku filmi olmasının yanında aslında gizli bir aşk filmidir de kendisi.ne tarafdan baktığınıza bağlı...vicdan denen şeyi temiz tutmakda fayda var.
lost kidy
gündüz elnizde kahvenizle kız kıza muhabbet ederken seyredilen ve tüm ortam sartlarına ragmen korkutabilen film.keske film olmasa da bu tip erkekler bunu yaşasa dedirten cinsindendir.
akhillius
ülkemizde resimdeki hayalet adı ile gösterime girmiş.

vizyon tarihi : 2 mayıs 2008 süresi : 85 dak.
yönetmen : masayuki ochiai
tür : gerilim / korku
senaryo : luke dawson
görüntü yön. : katsumi yanagishima
müzik : nathan barr
yapım : 2008, abd
oyuncular : rachael taylor, joshua jackson, megumi okina, john hensley, maya hazen, david denman, adrienne pickering
insomnia jim
bu filmin iki versiyonu vardir biri tayland mı ne tam emin degilim ikinciside aynı filmi kendine gore uyarlayan abd ikiside izlenip aradaki fark gorulmelidir.

mitili
en salak "korku" filmlerinden biri. "bu neden böyle oluyor, ne alaka" gibi bir çok soruya cevap vermediği gibi, saçmasapan bir finale sahip. hayaletin dilini adamın ağzına soktuğu sahnede gerçek aşkın o olabileceğini düşündürüyorsa korkutmak ve iğrendirmek yerine, varın gerisini siz düşünün.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol