kumandayı posetiyle kullanan insan modeli

maliyeci
aman tuşları silinmesin,eskimesin diyerekten bir takım insanların giriştiği eylem.bir de sarıp sarmalayan,üzerini bantlarla kaplayan insanlar da vardır.anlamını çözebilmiş değilim.
instrument
bu sebeptendir ülkemizde cep telefonu için naylon poşetler üretilmiştir. düğme ile parmak ucu arasında bi naylon olmalı. yoksa basmaya kıyamıyoruz milletcek.
bb
bir de poşeti yırtan çocuğuna kızan ve hemen kumandayı alıp yeniden sarıp sarmalayan modelleri vardır. onlar daha korkunçtur.
maliyeci
tarihi surların, harabelerin içine sıçan, bira şişelerini bırakan,kıran parçalayan,içinde ateş yakan biz, kıçı kırık 5 liralık kumandayı da ömür boyu muhafaza etmek üzere sarıp sarmalayan, gözü gibi bakan yine biz. kültürel çeşitlilik mi diyorlar buna yoksa mallık mı ben bilemedim.
apsu
yeni alınan cep telefonunun ekranında bulunan ince, koruyucu naylonu 1 ay boyunca çıkarmayan kişiylede kan bağı olma olasılığı yüksektir bu şahısın
sessiz gelen osuruk
yapılan bir istatistikte, kumanda etrafındaki poşeti çıkarmayan insanların cep telefonları kontrol edilmiş ve hepsinin ekranlarındaki plastik şeffaf bantların aynen alındığı günkü gibi durduğu tespit edilmiştir.

(bkz: götten haberler)
greyfurt
kendi parasıyla almıştır. hatta kart liminitini kanırtarak 12 taksit yaptırmış olması da muhtemeldir.
anlayışla karşılamak gerekir. ilk ayları atlattıktan sonra normale dönmesi ümit edilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol