hızlı okuma yarışması

tiryaki
yurdum öğrencilerine ilkokullarda ,hangi amaca hizmet ettiğini bir türlü anlayamadığım bir mantıkla kazandırılan,sigara gibi,alkol gibi tehlikeli bir alışkanlık.bunda hızlı okumayı marifet belleten öğretmenin de büyük bir katkısı vardır hiç şüphe yok ki.

çocuk için genellikle çok zevkli,çok heyecanlı geçer bu, doğrudur lakin ileride okuduğu her bir şeyi ne anlama geldiğinden bihaber robot hafızasına kodlaması büyük bir talihsiszliktir. nefessizlikten boğulmak uğruna diğer arkadaşlarını nasıl alt edeceğinin hesaplarına girer çocuk.bu şekilde de istemeden de olsa diğer arkadaşlarıyla arasına bir husumet sokmuştur çocuk.yapma çocuk!
bizim ahmak hoca da talihli öğrencisine bir adet çikolata hediye edip,diğer öğrencilerin mongol bakışları arasında bu davranışı ödüllenmiştir bir güzel.ne güzel!
professor x
kurslarda ilk başlarda anlamamıza rağmen kurs sonlarına doğru ve kendinizi geliştirdikçe anlamak istemeseniz bile anlamanıza yarar. en sonunda 700 1000 kelimeyi rahatlıkla okursunuz ve okuduklarınız aklınızda kalır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol