ülkeler astrolojisi

tiryaki
ülkelerin kuruluş tarihini baz alarak söz konusu ülkede yaşayan insanların genel tutum ve davranışlarını inceleyen bir çeşit astroloji türü.ancak bu astroloji türünde yükselen burç daha önemli bir rol oynuyor.

örneğin;29 ekim 1923 de kurulan türkiye’nin burcu akrep,yükseleni de yengeç oluyor(.su grubu burçlarının güzel bir uyumunu barındırmakta)
öyleyse yükselen burcu akrep (su grubu burcu)olan amerika birleşik devletleri ile türkiye arasında siyasi açıdan iyi bir uyum söz konusdur,böyle diyor ülkeler astrolojisi.
tiryaki
ünlü astroloji uzmanı kahl sasson’un türkiye ile ilgili astrolojik öngörüleri,fikirleri...
atatürk akrep burcunda doğmuş. cumhuriyet de akrep burcunda ilan edilmiş. ülkenizin burcunun akrep olduğunu söyleyebiliriz. akrep’in en önemli özelliği gizemli şeylere duyduğu ilgidir. zaten anadolu toprakları da tarih boyunca gizemin, astrolojinin, felsefenin ve mistik öğretilerin en yoğun yaşandığı yer olmuş. türkler’i ve türkiye’yi düşündüğüm zaman işte böyle karmaşık ve yoğun bir kombinasyon çıkıyor karşıma. yaşadığınız topraklar ve siz, çok güçlü ve karmaşık bir enerjiye sahipsiniz. akrep burcunun bir önemli özelliği de yeniliklere ve değişime duyduğu tutkudur. şunu söyleyebilirim ki; türk insanı, avrupa’nın kendisinden beklediği bütün değişimleri yapabilecek yeteneğe ve enerjiye sahiptir. ab konusunda önünüzü çok açık görüyorum. akrep burçları her 12 yılda bir, çok enerjiyle dolu olurlar ve bu ekimin 24’ünde başlar. bütün yıl da, bu güzel enerji sürer. o yıl en güzel hediyeyi alma yılıdır. işte bu yıl ülkeniz için böyle bir yıl.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol