csi istanbul

bb
istabul olay yeri inceleme ekiplerinin kanıtları çalı süpürge ile süpürmek suratiyle nasıl yok ettiğini anlatması muhtemel dizidir.pek de heyecanlı olmayacaktır heralde.
aycan
olay yeri inceleme gelene kadar olayla alakasız ne kadar adam varsa meraktan bütün suç mahallinini didik didik etmesi neticesinde bütün mahallenin zanlı olarak her bölüm sorgulanması gerekeceğinden bizde olamıyacak fantastik hadise.
van ness
muhtemelen tek bir hadisenin bile çözümlenmesi dizilerimizdeki kaplumbağa hızı nedeniyle haftalarca sürecektir. mahkemeye intikal edecek davalar zaman aşımına uğrayacak, suçlular yırtacak onca emek ve araştırma bok olacaktır.
van ness
adam öldüren suçlular iyi halden ilk suçtan pişmanlıktan zarttan zurttan hemen yırtacağı için ilk sezondaki katili maksimum en geç 3. sezonda görebilme imkanına sahip olacağımız dizi.
phaloe
olay yeridir girmeyiniz bantının ne kadar gereksiz bir şerit olduğu anlaşılacaktır bu dizide. zira kimse bantı sallamadığı için "abi bant çekmeyelim ya eve götürüp üstüne çamaşır asarız" gibi replikleri sıkça duyabiliriz

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol