anında görüntü show

0 /
trantula
bir kez izlediğim ve harika tiyatrocuların oluşturduğu aynı zamanda doğaçlama oynanan ve acayip asprilerin ortaya çıktığı gösteri...
suppiluliuma
canlı izlemek isteyenler için salı günleri saat 19.00 da taksim akm önünden fox tv stüdyolarına servis kalkmaktadır...
edit:evet beleşmiş
nick nicki nickince
gerek stüdyonun küçüklüğünden, gerekse oyuncuların "ahanda bu dünyayı biz yarattık" tripleri eksikliğinden reklam aralarında dahi gayet sıcak ortamı koruyabilen, bir canlı yayından çok, ismail faktörü sayılmazsa, sanki bir workshop’taymış, hayalhane’de mahşer-i cümbüş izleniyormuş havası veren program.
suppiluliuma
şöyle bir gelişme vardır ki; son iki haftadır yayının cumartesi gecesi olması sebebi ile oyuncular şova hayalhanede başka bir oyun sergiledikten sonra gelmektedirler. bu, hem onların yorgunluklarını perçinlemekte, hem de canlı yayında verimli ve yaratıcı bir program sunmalarını engellemektedir.

ayrıca, öncesindeki "ktipiyöz" şarkı söyleme programı da sakız misali uzamakta, asla ve asla bitememektedir.

edit: ayrıca, telif hakları nedeni ile kullanılamayan grup vitaminin ismail adlı şarkısı yerine kendileri bir remix yaratmışlardır.
nick nicki nickince
gerek oyuncuların zaten bir oyun oynayıp yorgun gelmeleri, gerekse kendisinden önce yayınlanan şenay düdük’lü şarkı programı nedeniyle son haftalarda eski tadından uzak gece yarısı programı olmuştur. yazıktır, günahtır, etmeyin, eylemeyin...
zerkalo
programı takip edenlerin netten gönderdikleri cümlelerin ve o an orada olan seyircilerin seçtikleri bir birinden bağımsız yer yer uçuk, yer yer sapıkça cümlelerin içinden belli sayıdaki cümle seçilerek küçük kağıtlara yazılıp, üçerli iki guruptan oluşan yeni nesil tiyatro oyuncularına verilerek,doğaçlama yoluyla tiyatral bir oyun şekline sokulduğu, seyretmesi son derece zevkli, kebap gibi program.
sepulturk
şu an televizyonlardaki en izlenesi programlardan birisidir. iki günlük mankenleri oyuncu yapan dizi yapımcılarının ve bu dizilerde oynayan beceriksiz manken oyuncuların izleyip utançlarından yerin dibine girmeleri gereken programdır.
duman
her cumartesi gecesi gülmekten yaran programdır.altı tiyatro oyuncusunun da deli olduğu aşikardır.fena yeteneklidirler kahretsin,böyle bir şey görülmemiştir.

(bkz: hastasıyız)




0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol