ekşi sözlük klonu olmak

imgoindeeperunderground
okadar cok seyden bahsediliyor ki ekşi sözlükte o bizim klonumuz bu bizim klonumuz diye, artık rastladığımızda "hangimiz değiliz ki" demekten kendimi alamadığım cümle olmuştur. bir ekşi klasiğidir, tek gerçek onlardır, kalan her şey klondur. merhaba dünyalı biz dostuz edasıyla yaklaşmakta oldukları "geri kalan dünya" için bu bakış açısına biraz daha derece katsalar belki sağı solu görürler diye düşünmekten alamıyor insan kendisini..
ozgurtex
onemli olan ilk olmasi degil amacina uygun kaliteli yuruyor olmasidir. sanal altyapi benzer olabilir ancak icerikte bilgide orjinallik varsa bu da klon olmadigini gosterir.
maliyeci
elekrikten başlamak suretiyle,tüm elektrikli aletleri,yüzyıla damgasını vuran bütün teknolojik şeyleri icat eden,geliştiren bu ekşisozluk camiası’nın hakkını teslim etmektir.

zira kendileri radyoyu ilk icad eden kişiler olup,internetten yayın yapma fikrini de ilk geliştirenlerdir.

bütün bu sebeplerden dolayı biz klonlara düşen klonluğumuzu bilip, " tamam abi,eyvallah abi,büyüksün abi,çay söliyim mi abi..." şeklinde kendilerine saygı göstermektir.

çünkü onlar sadece tercih olarak veya tesadüfen,bir şekilde yazar oldukları için artık türkiye’nin elit insanları arasındadırlar.internet üzerinden yazarlık almakla ana - bacı,din - iman dinlemeden sövme hakkını elde etmişlerdir.siyaseti onlar yaparlar,kısaca her boku bilen onlardır.

mübalağayı bir yana bırakıp gerçekçi bir şeyler söylemek gerekirse, ssg bir şeyler yaptı diye tüm ekş sözlük yazarları da büyük insanlardır.kendisinin gönüllü yaklaşık 10.000 avukatı vardır.

allah düşünme yetisinden mahrum olanları da nasiplendirsin.... amin!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol